User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
48 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: BK Laguna 2 1.9 dCi

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arrow BK Laguna 2 1.9 dCi

Aracın birkaç işlem konusu vardı ama can sıkıntısından buraya farklı amaçla bir konu açmak istedim Öncelikle aracı almamda büyük emeği olan Aytuğ abime teşekkürler
    Yorucu bir günün finalinde hiç aklımda yokken Aytuğ başkanın ısrarlarına dayanamayarak bir gidip bakalım dedik. O gün benzinli k4m motorlu symbol alacağız diye yola çıktık. Ama en başından beri Aytuğ karşı çıkmıştı. Nitekim baktığımız araçların hepsi artık sınıflarından dolayımı bilemem eşek gibi kullanılmış dökük araçlardı. 2. çocukta doğunca amacım hem giderli hemde bagajlı bişey almaktı. Finalde arabalardan soğumuş olarak elimiz boş eve dönerken çekmece de bir araç ilanı bulduk. Aytuğ aga sağolsun zorla arabanın yanına götürdü beni. Konuştuk ettik araç zaten km sine göre diri ve servisce bakımları yapılmış bir araçtı. İlk sahibi çekmece bika müdür yardımcısıymış. bende ikinci sahibinden almış bulundum. Aklımda yapacak çok şey var fakat maddiyat ve 2 çocuğun sorumluluğu işleri çok yavaşlatıyor Şimdilik Semt Plaka Eren kardeşimden aldığım pleksi ve app ler, SSP pasta ve boya koruma, renault sport vites topuzu, konsol renk değişimi + Ecu Chips chip tuning uygulaması dışında müdahale yok. İlerleyen dönemde 18 oz f1 jant büyük turbo vs bişeyler daha yapacağız.

İlk halleri:

Birkaç ufak değişiklik:

Deneme amaçlı taktığımız OZ F1 18" jant lastikler. İlerde 35 mm yay ile destekleyeceğiz.

OZ lardan sonra farklı farklı jant kapaklarının hepten leş gösterdiğini düşünüp kapakları söküp attım

Yeni getirttiğim aynı zamanda ticarete döktüğüm stickerlardan yapıştırdım arka sağ kelebek cama. Sıradışı bir Baby On Board çalışması Oğluma ithafen

Sıradaki bir diğer proje de ön arka farların değişimi.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökhan'ım maşallah.

Bence stoplara dokunma. Bır temızlet devam et. Far konusundada oem farı temizletip bi-xenon mercek yaptır. Bence bu tarz far stop meselesi bitti artık. Benim gözümde fiberneyse bunlarda o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı bixenon işi sıkıntılı. orjinal far mındar oluyor birde uzunları kötü oluyor. uzun farda sarıdan başkası yalan bence Arka stoplarıda makyajlı kasaya çevirme niyetindeyim ama bakalım orjinalleri hiç spor durmuyor gözümde

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah,fiyatına göre fazla bir otomobildir,severim.

kazasız belasız konforlu yolculuklara
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkürler. gerçekten öyle. Bir megane 3 e dahi binip kullandıktan sonra lagunaya binince hakikaten arada sınıf farkı varmış diyebiliyorum. gidişi yola tutunuşu ne bileyim kabin sesi vs çok başka. parasına göre renoda alınabilecek en iyi alternatif. birincil araç olarakta renoda başka araç almam diyorum bu günkü durumumla. gözlemlediğim tek kusur gürültülü çalışan motor. oda zamanının teknolojisi artık. kabine motor sesi meg3 ten fazla ama garip plastik sesleri ve özellikle rüzgar sesi neredeyse sıfır

ilbeyyagci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı olsun maşallah

Dün Silivri yolunda giderken yanımızdan aynısından bi tane geçti, babamla dedik gerçekten yılına rağmen hala çekici ve tok duruyo Laguna'lar.

Donanımı-performansı-konforu iyi ve fiyatı makul bir seçenek hakikaten.

Cliosportve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araba fümeden siyaha dönmüş
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben 30 a aldım adam 31 dese almayacaktım.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim. birşey sormak istiyorum bu kasa da elektriksel-elektronik problem çok oluyor diye hep aklıma kazınmış böyle birşey var mı ? yoksa sanayi efsanesi midir?
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hayırlı olsun Maşallah
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız güvenli sürüşler dilerim. birşey sormak istiyorum bu kasa da elektriksel-elektronik problem çok oluyor diye hep aklıma kazınmış böyle birşey var mı ? yoksa sanayi efsanesi midir?
    ben aldım alalı ettiğim masrafları yazayım size. birde duyduğum sıkça rastlanılan arızaları. cam halatlarında sıkıntı oluyor kronik bişey. tamir takımı işçilik vs 1 cam için masraf sadece 50 tl. sağ ön camım bozuldu yaptırdım. yağmur sensörünün jeli özelliğini kaybetti. onu alacağım ama serviste 300+ para çektiler ebayde ihale kovalıyorum arka park sensörleri bozuluyor. serviste 2 farklı seçenek biri 4 adet için 160 diğeri yine 400 civarı bişey. ben bozulan 1 gözün yenisini aldım ebaydan kargo dahil 40 tl ye. ilk laguna tecrübem olduğundan duyduğum yaşadığım bunlar. sanayicilerden 1 tanesi laguna tamiri yapmamış yada kullanmamışlardır. bu araçların sıfırları ***** pahalı sınıfı itibari ile. alanlarda öyle sanayiye götürecek adamlar değildi. pek çoğunun farkındaysanız km ler yüksektir ve diri bakımlı dururlar. bakımsızı illaki uğraştırır her arabada olduğu gibi. ama ben kızıyorum şimdi kendime neden daha evvel almamışım diye

Selçuk aynen öyle arabam mat füme idi parlak siyaha döndü SSP power

Sağolasın Melih dahada güzel olacak inşallah

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    maşallah güle güle kullan ... biz astra için ebaydan getirtmiştik resimdeki ön farın birebir aynısının astra için olanını sanırım üreten firmada aynıdır çok kalitesizdi çıkardık bir süre sonra eski farları geri taktık..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok farklı fiyatlar ve firmalar var. bu en ucuzunun fotoğrafı. 2 katı fiyatada satanlar var ama zaten alacak para yok şimdilik düşünce aşamasındayım. megane 1 için almıştım o iyiydi ama marka aynımı bilmiyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir güncel çekelim. OZ F1 Cup 18" oem renault jantlarımızın üzerine petlas pt741 model 225-40-18 lastiklerimizide taktık geçte olsa. Tatlı sert bi kullanımı oldu fark neredeyse yok gibi. Yol sesi büyük oranda azaldı. yol tutuşuda inceden test ettim eski lastiklerimle 140 ile girdiğim bir virajda lastik caykıltısı gelirken aynı süratlerde gram ses gelmedi (eskiler 2009 model 205-55-16 good year optigrip serisiydi) aracın giderini pek etkilemedi gibi geldi bana. belkide torkundan dolayı ben bişey anlamadım. yine 2 ve 3. viteslerde özellikle 2 de fena sarıyor araba. sırada yaylar var. artık presmi olur yeni yaymı olur zaman gösterecek

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jantlar doğru karar yerinde bi tercih olmuş fakat hemen bugün yarın artık ne zaman olacaksa acil tarafından basmak şart çok çok yüksek duruyor

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vayyy pulat hocam hayirli olsun, tam hayalimdeki arac valla. Takas var midir

Allah kazasiz belasiz kullandirsin dostum. Cincik gibi....

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Gökhan abi basınca çok çok daha iyi olacağına eminim
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yay işini çözdüğüm saniyede sanayiye akacam dayanamıyorum zaten yüksekti iyice yükseldi suv a biniyorum diye yemin etsem başım ağrımaz

@F4R şu an için parayla bile takas edemem hem aile aracı hemde iyi kötü giderli araç ihtiyacıma cevap veriyor. yarın ne getirir elbette bilinmez

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jant çok yakışmış. Güle güle kullanın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkür ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)