Merhabalar tanıdığı olan var mı acaba veyahut bu işi yapan güvenilir bir firma?
Ağustos'un sonlarına doğru, fiyata göre 1-2 gün kiralamayı düşünüyorum doğum günü sebebiyle. Yardımcı olabilecek olan varsa makbule geçer.
Merhabalar tanıdığı olan var mı acaba veyahut bu işi yapan güvenilir bir firma?
Ağustos'un sonlarına doğru, fiyata göre 1-2 gün kiralamayı düşünüyorum doğum günü sebebiyle. Yardımcı olabilecek olan varsa makbule geçer.
Güvenilir bir yerden E180, 5.20 vb. de olabilir.
güvenilir olsun ama cabrio olmasada olur derseniz havalimanı derim e-180 var geçen hafta yeni c kiraladım tek günlük problem yaşamazsın full kasko ( + 25 tl ) tavsiye ederim
almira kiralama tavsiye ederim
yanılmıyorsam mini cooper cabrio var ellerinde.
ufak gelir dersen yeni C, CLA, E180, 5.20i de mevcutmuş...
drd filo kiralama
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Sağolasın abi, ilk tercihim oydu aslında GÜVEN açısından, hatta AVIS'te 304TL'ye 5.20 vardı. Fakat kredi kartım kendi üzerime değil onun için o tarzda büyük firmaların hiçbiri kabul etmiyor.
Teşekkürler abi. Baktım şimdi, ofisinin uzaklığından ziyade 5.20d günlük 380TL'ye veriyor. Biraz pahalı geldi. Ofis yakın olsa benzinlisine 280 verilebilirdi. Çok km yapmayacağım çünkü.
Teşekkür ederim abi. Gayet resmi bir firma ama malesef bu da benzinli E180'e 360 diyor. Para olsa 4.20d Cabrio'ya 600 veririm zaten Point'te
C'yi bilmiyorum ama E180 300'den başlıyor.
Staj yaptığım ofise çok yakın olan Etiler Car Rental, 2 günlüğüne 600TL dedi. Araç 2012 model. Aklımı çeliyor ama güvenilir mi acaba bilemiyorum.
Connecting site...
3 Kazadan toplam 10.000TL hasar kaydı var. İlanda 2012 ama 2011 model 90.000'de araba.
YOYO ya baksana. Onların sistemi güzel arabayı ofisten değilde sana yakın biyerden alıyorsun ilk seferde. Bırakırken mevcut otoparklar var sana yakın olana bırakıp gidiyorsun zaten sistemle çalıştırıp kapatıyorlar arabalarını. En son sistemleri bu şekildeydi şuan bilemem tabi sen yinede bi bak derim : ))
240TL'ye veriyorlar şuan kurumsal bir firmaya göre ucuz ama prensip gereği en az 4 gün kiralıyorlar.
Bakalım son çare olarak elde tutuyoruz YOYO'yu
Mobilizm'i pek çözemedim açıkçası ama haritada bir yerde MX-5 gözüme çarptı.
Mx-5 varmış demek, ben de bir kurcalayayım bakayım merak ettim, mx-5 sürmek istediğim araçlardan bir tanesi.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
mini roadster da var. 20TL saati. mx5 de 25TL 2 saat kiralasan 50TL eder. km başınada 60 kuruş alıyordu sanırım. 50km yapsan 30TL eder. kötü değil bence.
kiraladım ben pek çok kez mx5 iotomatik ama idare eder. göbekte dönüyor sokak başlarında geliyor
ama dikkat etmek lazım, esp yi kapattığınız zaman tekrar açmak için stop start etmeniz gerekior arabayı.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Üye oldum fakat aktivasyon ücreti senelik 75TL imiş
Nasıl kurumsal bir firma ise pazarlıkla 50TL'ye indirdik ama 1 kerelik o da fazla geldi Mobilizm de çare olmadı teşekkür ederim Abi
Etilerdeki kiralamacı da 2 gün önce 300 dediği araca bugün daha önce hiç aramamış gibi konuştuğumda 450 lira dedi. Düzgün bir kiralamacı bulamayacağız sanırım. Şahsıma ait kredi kartı şart.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)