Öncelikle herkese iyi pazarlar dilerim![]()
Daha önceden konusu vardı, arabamı 2013 aralıkta satmıştım. Sonrasında birçok araba değiştirdim , aklımda olan ne varsa hevesimi aldım Çok şükür.
Sonrasında arabamın sermayesini yükselmişken bir kısmı lazım oldu , kullandık.Bütçe azalınca piyasada binilebilecek arabalara baktım , aradım , taradım hepsi turşu çıktı
Evdekilerde alıp bindiğim arabalar arasında en çok Corona'da rahat ettiklerini , bulursan yine ondan al demeleri üzerine birkaç tane baktım ciddi anlamda kötü durumdalardı.
Sattığım arabayı geri almak mantıklı gelmiyordu , ama ondan da daha temizini bulamamıştım.Sattığım arkadaşı aradım geri istedim , gittim aldım.
Öncesini bilmeyenler için , 2013 de sade bir şekilde Mühendis bir abiden almıştım.2013 yılında yaptığım ekstralar ;
İlk hali..
Aldığımız hafta kredi kartına taksitle 17 inç te37 ve 205 40 17 dunlop lastik aldık. Arabayı aldık, bindik, sattık. Geri aldığımız 2014 temmuz ayında taksiti yeni bitti,
Plakalar orjinal Tr'siz di , app plaka bastırdım , ön tarafı 5 cm düşürdüm. Bol bol cilaladım
2014 temmüz geri aldıktan sonra ;
2. kez geri aldığım arkadaş sağolsun bol bol fırçayla yıkamış , pasta cilayla elimden geldiğince parlattım
Herşey çok güzel derken , öndeki aracın sokakta aniden durması sebebiyle dokundum , tamponun boyası kalktı. sol far camı çatladı , bende tamponu boyatıp , farı değiştirdim. Diğer farıda iç dış temizlettim. Pırıl pırıl oldu.
Son hali ;
Can sıkıntısına yaparmıyım yapamazmıyım diye düşünürken , pimaştan filtre yaptım. Fıratpen intake kit
Son olarak iç kısmın fotoğrafları ;
Orjinal direksiyonun köşesinde biraz yıpranma vardı , oem e en yakın abartı olmayan spor direksiyon ile değiştirdim.
Biraz uzun oldu sanırım , okuyan herkese teşekkürler.
MaşAllah' ı esirgemeyin.![]()