başlıktada yazdıgım gibi aramızda serbest dalış zıpkınla balık avlayan varmı istanbul ve çevresindekilerle buluşup hem muabbet eder hem dalarız
başlıktada yazdıgım gibi aramızda serbest dalış zıpkınla balık avlayan varmı istanbul ve çevresindekilerle buluşup hem muabbet eder hem dalarız
HobbyCar Colour Changing
abi konuyla alakasız da , hobbycar colour falan diyo imzada r/c car ile mi ilgili bu yazı ? rc ye ne denli hakimsiniz ufak bi yardım lazım şu sıra![]()
yazlık riva da oldugu ıcın çogunluk o tarafta ama her sene bodrum-marmaris dalış orgz.larıda yapıyorum,marmarada sezonda fener burun ws..
ben dalıyorum bu sene hıc dalmadım
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Uzun yıllardır zıpkınla amatorce çıkarım. Genelde Didim veya Ayvalık taraflarında dalardım. Didim fena değildi de Ayvalık pek tat vermiyordu (yazlık olduğundan mecbur orada çıkıyordum)
Bodrum çevresindeyim artık ama işlerden fırsat bulamadım pek. Geçen sene Ören tarafını denedim. Çupra ve cinsini kestiremediğim bir balık turu oluyor genelde. Çok nadirde olsa Akya görüyorum ancak ip kısa olduğundan ve genelde büyük denk geldiğinden atmadım.
Haftaya izinliyim 1 hafta boyunca; Didim, Güvercinlik, Kıyıkışlacık, Ören vb. yerlerde dalıyor olacağız. Nerde ne çıkyor paylaşmaya çalışırım fırsat buldukça. Butaraflara geleceklere lazım olur belki.
Fusion35 ------> OnurD.
Senelerdir dalarım ama zıpkın denen zımbırtıyla balık vurabilmişliğim yok. Duran ahtapotu bile ıskaladığımı biliorum.
IN BOOST WE TRUST
Bröve alma konusunda nasıl yardımcı olunabilir kiDalış kursuna gidip eğitimini alıp sınavına girip, dalış sayını tamalayıp alacaksın.
geçen ay zıpkınla 1.250 gram levrek vurdumprofesyonel değilim nefesimi kontrol etmeyi öğrenirsem bişeyler yapabilirim ama
ekipmanım tam. İstanbulda size eşlik etmek isterim
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)