User Tag List

5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Pc Hakkında Yardım...

CaNeR54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Pc Hakkında Yardım...

Merhaba

Pc ye vista görünümLü xp kurduk sonra ekran kartı donma yapiyordu ek olarak bios mu deniyor gaLba tam biLmiyorum onu kurduk ekran kartındaki donma sorunu gitti pc canavar gibi oLdu. Eve getirdim pc yi ses cıkmadi unuttu herhaLde driveri dedim ses driverini yükLedim ses geLdi sonra yeniden başLattim pc yi ne ses kaLdi ne bişe

IDT Audi ses driveri silmek istiyorum program ekle kaldirdan silinmiyor , tekrar yükleme calişiyorum cd den yüklenmiyor.

Format atmak istemiyorum bios u tekrar yapmak gerekicek onuda ben biLmiyorum yapmaya kalksam pc ye bişe oLursa garantiye girmiyormuş gaLba biosdaki işLemLer..

Neden yapar acaba sorun nedir..?

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biosla alakan yok bios senin kurduğun ayarlıyacağın bişey değil , hatalı drivırı donanım ekle kaldırdan silersin ,vista görünümlü xp saçma bişey kaldıki bilgisayarın vistadan yavaş çalışacaktır...

BigHunter
    Misafir
    Bilgisayar ilk açılırken F8 tuşuna sürekli basılarak açarsan güvenli mod vs... seçenekleri gelir.Oradan güvenli mod da açıp yüklediğin driveri kaldırmaya çalış.Olmassa tekrar aynı güvenli kipte açtığın yerde başka bir seçenek var. ''En son çalışan en iyi yapılandırma diye'' onu seçip açmayı dene birde.Ama vista görünümlü Xp heran göçmeye mahkum bir işletim sistemi bilgin olsun.Bence en kısa zamanda normal xp ye dön.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok siLinmiyor işte ne siLiniyor ne yükLeniyor

Bu şekiLde kaLiyor , yükLerkende aynı şekiL böLe oLuyor

Denetim masasinda IDT Audi denetimi var orayada girmiyor program iLe iLgiLi ne bişe yapabiLiyorum ne siLebiLiyorum.

Ne zaman siLmeye kaLksam programi , pc yi kapatirken 3-4 kere program calişiyor şimdi sonlandira basiyorum uyuz olmaya başladım artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BigHunter Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgisayar ilk açılırken F8 tuşuna sürekli basılarak açarsan güvenli mod vs... seçenekleri gelir.Oradan güvenli mod da açıp yüklediğin driveri kaldırmaya çalış.Olmassa tekrar aynı güvenli kipte açtığın yerde başka bir seçenek var. ''En son çalışan en iyi yapılandırma diye'' onu seçip açmayı dene birde.Ama vista görünümlü Xp heran göçmeye mahkum bir işletim sistemi bilgin olsun.Bence en kısa zamanda normal xp ye dön.
    Bi deneyim tsk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)