Bir abimle tartışmıstik merak ettim deneyen var midir ?Veya sonuc ne olur?
60 70 civarı başlanicak 160 170 e kadar.
İki araçta stock olucak şekilde.
Vtec 2 110 hp - Linea 1.6 105 hp
Bir abimle tartışmıstik merak ettim deneyen var midir ?Veya sonuc ne olur?
60 70 civarı başlanicak 160 170 e kadar.
İki araçta stock olucak şekilde.
Vtec 2 110 hp - Linea 1.6 105 hp
Yani pek anlamam abi ama anlamayan biri olarak bile diyebilirimki civic daha çabuk hızlanır kopartır gider![]()
paranın artanıylada turboya nosa gireriz
//Kartvizit-El İlanı ve daha fazlası tasarlanır basımı yapılır.
civic 9,2 sn linea 11 sn 0-100 değerleri.
civic 1105 kg linea 1290 kg. Bence lineanın pek bi şansı yok kağıt üzerinde.
60-70 gibi basarsanız linea direk ölür zaten.2. viteste devir çok yukarıda kalır 3.viteste ise altta kalır.
1.6 lİnea 105 Çok sÜrdÜm İst erzuruma gİttİm geldİm bİr defa teknİk verİlerde 1.6 105 hp helede 290 tork felan dİyorlar ama hİkaye 2.3 vİtesİ bİraz gaza getİrİyor sonrsi yok gİderken dÜŞÜnÜyor desem İnanin vtec 2 sÜrmedm hİÇ ama alir bence ..
Dediğim yanlış anlaşılmasın, istekli gidip gitmediği diyorum. Kağıt üzerinde illa ki 1.6 daha performanslıdır son hızı daha yüksektir ama bana sorsalar şehiriçi 1.3 motoru tercih ederim. Belki 1.3 motorun alt devirler daha iyidir 1.6'ya göre ama benim gibi bu bu motorlar konusunda bilgisi olmayan biri için izlenimi bu şekilde.
Ve yazılım konusunda kesinlikle haklısınız, dizel araçların olmazsa olmazı yazılım.
Bende şehir içinde Astra j 1.3 CDTI ı kullanırken, Focus TDCİ, Golf TDI gibi 1.6 araçlara göre daha fazla keyif alıyorum. 1.6 lar sanki kalkarken biraz nazlanıyorlar gibi. Astra onlara göre daha iyi gidiyo hissi veriyo şehir içinde
Yazılımlı 1.6 linea vardı bizde. otomatik meriva ile aynı gidiyordu. 1.4 140 hp' lık. 1.6' nın gideri hiç fena değil.
Uzun yolda iyi linea nin 6 ci vitesi sasirtiyor baya
En son bayramda kesandan tekirdag cevre yolu cikisina kadar c180 kompressorlu (1.6 muhtemelen) bi arkadas baya bi sasirdi
ama kalkis dersen vtec2 hafifligiyle onde olur diyorum
Fd kasa civic ile linea denemistik. İkinci vites lineanin devrine cekersek linea kaciyor sonlara dogru civic yakaliyordu. Duzdun basildiginda da dort civari honda ufak ufak acmaya devam ediyor
vtec2 alir beyler.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Babamda 105lik linea varken benim vtec2 ile denedik vtec2 çok çok rahat ayırıyor
https://www.youtube.com/watch?v=F86S...6WPxw&index=11
tjet olsa neyse..
,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)