astra Gtc ve alfa Gt arasında kararsız kalmış durumdayım daha önce astra gtc atmosferik kullandım ama bu sefer turbo olsun istiyorum alfa hakkında bir bilgim yok 100 bin kilometre aşağısı düşünüyorum iki aracıda
Alfa GT 2006-2009
Opel Astra GTC 2007-2009
astra Gtc ve alfa Gt arasında kararsız kalmış durumdayım daha önce astra gtc atmosferik kullandım ama bu sefer turbo olsun istiyorum alfa hakkında bir bilgim yok 100 bin kilometre aşağısı düşünüyorum iki aracıda
alfa hangi motor 3.2 v6 220 beygir olanmı 2.0 olanmı 1.9 dizel olanmı 1.9q2 torsen kilitli difransiyallilerdenmi.. alfa gt içi 147 ile aynı kokpit.. tasarım bertone zaten ona laf yok ..
gerisi motorları bilindik diğer 156 147 ve 159 serilerinde kullanılan motorlar çok yakan ve yaktığının bence bana göre hakkını vermeyen motorlar.. ikinci elide olmadığını göz önünde bulundur.. artısı yoltutuşu çok iyi viraj kabileyiti sürüdüğüm araçlar içinde en iyilerden fren mesafesini çok överler test etmedim .. italyan ruhu tasarımı sürüşü keyfi bambaşka..
gtc ile alfa arasında kalsam ben kendi keyfime tarzıma göre alfa derdim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
darkmoon başkana katılmayıp şu güzelliği görmemek mümkün değil
Connecting site...
1881 - 193∞
http://www.techturkey.com/forum/otom...astra-gtc.html
Kullanıcı olarak yardımı olur.
Bana sorsan ben GTC derim. Şekil şemal biraz daha düzgün. Teknik olarak yorum yapamam.
Ama GTC donanım olarak biraz daha dolu, ya da sonradan eklemeler yapılabilir.
Şuan ilanlarda tek 1.9 jtd Q2 var görünüyor , o da 61 lira.
Alfa romeo gt gerçekten sahip olunması gereken güzellikte bir araç.
Benim için biraz daha kurcalamaya musait olsun , önü açık olsun diye düşünerek ;
1. astra gtc 2.0 t ilk sırada olur fakat geneli çok yüksek kmlerde. Temizini kovalardım öncelikle.
Bulamadıysam 2.0 gtc kadar uçmasın kaçmasın ama tarzı var , çok güzel araç diyerek temiz düşük km manuel bir GT alırdım.
1.6 t gtc son sırada olur benim için. Fakat cam tavan tasarımı çok farklı gtc'de. Cam tavanlı , temiz gtc bulursanız onu alın derim.
-Fırat
1.9 jtd Q2 dersen iş değişir tabi (GTC'yle arasındaki 20000TL'yi saymazsak) hem performans hem ekonomi hem görüntü olur, yazılımı egzosu yapar keyfine bakarsın ama 2.0 atmo GT'den performans bekleme, görüntü var ses yok olur o iş, ödediğin vergi ve benzin paralarıyla kalırsın. GTC'mi alırken ben de kararsız kalmıştım. GTC 1.6T alırsan da 2009 olanlarına bakmanı tavsiye ederim. Donanım, konfor ve performans olarak şaşırtacak bir araba GTC 1.6T.
Bu arada motora yüklenip 250HP+ görmek gibi bir niyetin yoksa 2.0T GTC'ye hiç gerek yok...
alfa sert kullanmaya gelmez opel iyidir![]()
RaceWerks/CTS Turbo/Milltek/Forge
alfa zaten ucu ucuna paran yetipde almayı düşündüğün bir araçsa hiç girme bence..
alfaları çok severim forumdada sıkçana yazıyorum bunu.. alfa almayı sadece ucuz olduğu için düşünüyorsan ucuz olduğuna kanma... param yetti aldım tarzı araçlar değil alfalar..
Maddi gücünün imkanlarınında yerinde olması her an her süprizde masrafları karşılıyabilicek bir köşede paranın olması gerekli çünkü masraflarıda en basit ufak şeyleri bile ucuz değil..
En azından yıllardır alfistlerden edindiğim sanayideki izlenim bu..
tabii gt ler yeni araçlar herhalde oynanmaz zorlanmaz kurcalanmassa kolay kolay bir sorun çıkartıcaklarını sanmıyorum..
kısaca sürüş ruhu sürüş keyfi alfa der ama buda maddiyatla orantılı bir şey..
mantık türkiye realitesi gerçekleri ikinci el yedek parça sorunsuzluk v.b opelde daha ağır basar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bence zevk için her türlü alfa GT ama türkiyede yasıyoruz , az sorun çıkarsın fazla yakmasın satarkende çok zorlanmayım diosan GTC alınabilir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)