Arkadaşlar ilk çıkışım gibi düşünebilirsiniz. GEçen sefer çıktığımda ilk tur sonunda turbo hortumum koptu ve bıraktım. Bu sefer bir aksilik çıkartmadı.
Lastiklerim 25000 e yakındır kullandığım ku39.
Frenlerim tamamen stok ve bakım zamanı yaklaşmıştı (artık yoklar)
Benim bildiğim eksikliklerim ;
1. Frenlere çok güvendiğim için hep geç frenaja kalıyorum dolayısı ile içten alıp apexi tam oturtamıyorum.
2. Aracın lastikleri inanılmaz kötüydü. 10. viraj sonrasındaki düzlük sonrası gelen dönemeçte bile araba 4 lastik dışa kayıyor. 8. virajda gaz kese kese gitmek zorunda kalıyorum çünkü tutuyor ardında tamamen bırakmaya başlıyor.
3. Seans sonrasında frenlerim tamamen bitti hatta lastikler simsiyah olmuş balata ve lastik tozları arabanın yanlarını bile kirletmişti.
Deneyimli arkadaşlardan ricam, gördüğünüz hataları söylerseniz sevinirim. İlk deneyimim diyebilirim ve zamanla iyi olacağına inanıyorum.
Videoyu eşim yanımdan çekti biraz sallanması bu yüzden. 21. dk da bitiyor ve burada frenler hiç tutmadı el freni ile durdum. Spin atarken kapanmış video.
Beklentim ilk deneyim için 2.35 leri görmekti fakat en iyi sürem 2.38 oldu.
bir sonraki girişimde frenlerim düzelmiş, lastiklerimde yarışa elverişli hale gelmiş olacak. Ondan sonra süre bir mitar düşecektir diye düşünüyorum.
Bir sonraki video daha kaliteli olacak.
Teşekkürler.
Scirocco 1.4 tsi (SAROCCO@K04) İstanbul Park first Racing Experience - YouTube