Arkadaşlar konya yarışindan sonra aracimi antalyaya indirdim ***** kendim kumlucadayim 1.kac gun gun icinde antalya ve cevresinde deneme talebim vardir herzaman antalyaya gelmemiz zor sonradan ben denerdim felan olmasin herkese saygilar...
Arkadaşlar konya yarışindan sonra aracimi antalyaya indirdim ***** kendim kumlucadayim 1.kac gun gun icinde antalya ve cevresinde deneme talebim vardir herzaman antalyaya gelmemiz zor sonradan ben denerdim felan olmasin herkese saygilar...
VHM V-Vtec VAV Type-R- HAG Crx- K CRX
MSG Power Mustafa GENÇ
PPR Motorsport Kaan GÜVENİR
[COLOR="Black"][B]Ayhan ŞEN Motor YENİLEME
MAPPED BY SPEED
Bizim haberimiz yokken bi takim listeler yazilmis çizilmis en çok giderliler listesinde hep başı çekeriz biz...
MSG Power Mustafa GENÇ
MAPPED BY SPEED
Konyada izledim bence crx i gececek araba şuan Istanbulda bile şüpheli
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
güzel videolarını bekliyoruz enginim,kanatlı kanatsız ,hacimli hacimsiz demeyi unutmuşsun sanırım![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
dopdolu bi 106 yokmu yaa, nasıl gideceksiniz bi görelim![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
Karsilastirmalara konu acsak 106 yi yere goye koyamazlar typer a saplayip crx le yururler ama bu konuda ekşın goremedik![]()
DR. OWL
çok fena konuymuş ciddenöncelikle crx e maşallah gönlünüzce olması sevindirici
bende merak ediyorum şu hızlı 106 larla ne olur ne biter diye, bulsanız bi kurbanlık ta deneseniz ya
![]()
dunden beri gormemişler heralde konuyu![]()
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Araclarimin birisi kaportada biride mekanik bir sorun nedeliyle sokulu durumda konya yarisina hazirlanmistik oysaki ama nasip olmadi aracimin sıkıntısıni cozunce ilk ariycagim kisi engin abidir crx de bizim arabamiz sıkıntı yok..![]()
__ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS
Kimseye bel alti vurmam herkesin bi sekilde emegi var ben aracima sonuna kadar güveniyorum uçan kaçan herkese sikarim ben no problem.
MSG Power Mustafa GENÇ
MAPPED BY SPEED
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)