User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Aras Kargo Stop Takımımı Kırdı

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Aras Kargo Stop Takımımı Kırdı

Herkese selamlar,

Bugün başıma talihsiz bir olay geldi ne yazık ki.dün kocaeli'ye sahibinden.com get vasıtasıyla c2 stop takımı sattım.

aynı gün aras ile kargoladım.stopları patlayan poşetlerle iyice sardım, alt ve üstlere sünger koydum.güzelce kapatıp üzerine kırılabilir stickerını yapıştırdım.kısacası üzerime düşen tüm önlemleri aldım.aynı gün kargoya verdik.

bugün eline ulaşmış alıcının sol stopun üzerinde iki adet 7-8 cm uzunluğunda çatlak var dedi.resimlerini de yolladı.koliyi kapatırken özellikle kontrol ettim stoplarda herhangi bir sıkıntı yoktu.

ayrıca bahsi geçen stop kutunun üst kısmında kalıyordu.sanırım üzerinde kutu felan atmışlar.alan kişi kargocunun yanında açıp zabıt tutturmuş.şimdi ankaraya geri geliyor.daha önce böyle bir durumla hiç karşılaşmamıştım nasıl bir yol izlemem gerek teşekkürler..
    ///MPower

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benm de başıma geldi. artık ne alsam ne satsam kargocuda paketliyorum ve video çekiyorum. ağzım yandı yoğurda üflüyom
    SWAT

Jem89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tutulan tutanakta eğer kolinin dış kısmının hasarlı olduğunu belirtmediyseniz yapılacak hiç bir şey yok.. Kutu da hasar varsa resimleriyle çekilip ilk çıkış noktasından itibaren takibine başlanır..

Kargoyu verdiğiniz acentaya gidin görüşün. ben bu ürünü sağlam verdim. Ama oraya gittiğinde hasarlı çıktı,hasarımın karşılanmasını talep ediyorum deyin..

Tekrar söyleyeyim.. Eğer tutanakta kolinin dışında ezilme büzülme yırtık belirtilmediyse hiç uğraşmayın.. Boşa kürek çekersiniz çünkü kargocu koli hasarsız, ürün içerde yanlış paketlemeden dolayı kırılmıştır der çıkar geçer. Herhangi bir hak iddaa edemezsiniz..

Not : Eski kargocuyum. Ürün kırdık, kırık ürünü bize kakalamaya çalışan müşterilerde oldu. Düzgün tutulmayan tutanaklarda kargocunun yırtma payı her zaman daha fazladır.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kargo calısanları kutuları futbol topu gıbı goruyorlar bende gondergım balların kutusunu artık uc kusmını sıvrı yapmaya calsıyorum gecmıs olsun ınsallah zararınız karsılanır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tutulan tutanakta eğer kolinin dış kısmının hasarlı olduğunu belirtmediyseniz yapılacak hiç bir şey yok.. Kutu da hasar varsa resimleriyle çekilip ilk çıkış noktasından itibaren takibine başlanır..

Kargoyu verdiğiniz acentaya gidin görüşün. ben bu ürünü sağlam verdim. Ama oraya gittiğinde hasarlı çıktı,hasarımın karşılanmasını talep ediyorum deyin..

Tekrar söyleyeyim.. Eğer tutanakta kolinin dışında ezilme büzülme yırtık belirtilmediyse hiç uğraşmayın.. Boşa kürek çekersiniz çünkü kargocu koli hasarsız, ürün içerde yanlış paketlemeden dolayı kırılmıştır der çıkar geçer. Herhangi bir hak iddaa edemezsiniz..

Not : Eski kargocuyum. Ürün kırdık, kırık ürünü bize kakalamaya çalışan müşterilerde oldu. Düzgün tutulmayan tutanaklarda kargocunun yırtma payı her zaman daha fazladır.

zabıtı ben tutturmadım kargoyu alan kişi tutturdu.tam olarak ne yazdırdı bilmiyorum.yalnız ambalajda felan sıkıntı yok demiş kargocu.kısacası öncesinde kırık olabilir muamelesi yapmışlar.fakat ezikten ziyade stopta oluşacak bu çatlağın ancak baskı ile olacağını düşünüyorum ben.sonuçta kutunun üst kısmında duran stopta çatlak var.ne yapıcam ne edicem bilemedim.
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kargo calısanları kutuları futbol topu gıbı goruyorlar bende gondergım balların kutusunu artık uc kusmını sıvrı yapmaya calsıyorum gecmıs olsun ınsallah zararınız karsılanır
    Denizli'de TeknoSA'nın açılacağı zaman ürünler yetişmedi diye bir kamyondan aktarma aracına laptop'ları elden ele karpuz gibi attığımızı ve baya bi düşürdüğümüzü bilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuzemen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zabıtı ben tutturmadım kargoyu alan kişi tutturdu.tam olarak ne yazdırdı bilmiyorum.yalnız ambalajda felan sıkıntı yok demiş kargocu.kısacası öncesinde kırık olabilir muamelesi yapmışlar.fakat ezikten ziyade stopta oluşacak bu çatlağın ancak baskı ile olacağını düşünüyorum ben.sonuçta kutunun üst kısmında duran stopta çatlak var.ne yapıcam ne edicem bilemedim.
    Kutuda hasar yoksa maalesef bir hak iddia edemezsiniz.. Kutunun dışı sağlam, içindeki ürünü ben nasıl kırmışım der geçer kargocu..

Risendark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kutuda hasar varsa hak ıdda edebilirsin kanka ama öbür türlü maalsef bişey ıdda edemezsin geçmiş olsun
    Herkes ektigini Biçer bu hayatta...

cgty06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jem89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kutuda hasar yoksa maalesef bir hak iddia edemezsiniz.. Kutunun dışı sağlam, içindeki ürünü ben nasıl kırmışım der geçer kargocu..
    o lastiklerin düz yolda neden yarıldığı şimdi anlaşıldı Cemim

sasuuke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde laptobun ekranini parcalamislardi bununla ilgili konu acmistim. Kargo sirketi hic ilgilenmedi.allah onlarin eline dusurmesin.
    Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugunku gordugum 2. aras kargo sikayeti. Gunahimi bile yollamam bu firmayla. Gecmus olsun
    DR. OWL

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ürün teslim alındıktan sonra tutanak tutulmadıysa pek birşey ispat edilemez artık. Geçmiş olsun
    masalla masalla

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kendi kullandıkları araçlara gerekli özeni göstermeyen kargocular, yada kargo firmaları. taşıdıkları ürünlere hiç göstermez. araçlar kapalı kasa kamyonet raf sistemi yok, üst üste pata küte gidiyor.
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kargoyu alan kişi allahtan direk zabıt tutturmuş fakat zabıta kutuda hasar yok yazmışlar.kargo elimize geldi.babam ilgilenmiş kargocu "abi orjinal ambalajında olmadığı için bizim bir sorumluluğumuz yok" demiş.duyunca iyice sıyırdım balataları araba üzerinden sökülmüş stopun nasıl orjinal ambalajı olabilir ki kaldı ki biz tüm önlemimizi aldık patlayan poşet sünger kırılabilir stickeri yani yapılması gereken herşeyi yaptık.stopları şubeye bırakmış babam pazartesi müdür gelince konuşulacak bakalım.resmen rezillik..
    ///MPower

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aras ın herzamanki durumu cok güzel şekilde paketlenmiş sandalyeyi bile kırmışlar nası becerdilerse. imza falanda yok artık adam merdivenin altına bırakıp gidiyor kargoyu kafayı yemişler..

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kargoya vermeden once falan fotografi var mi sende stoplarin kardesim
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kargoya vermeden once falan fotografi var mi sende stoplarin kardesim
    kanka kargoya vermeden önce değilde ilan için çektiğim fotoğrafları var.
    ///MPower

silent furious - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aras kargoyla televizyon gönderdiler bana adamlar kapıya atıp gitmişler komşu görmüş te almış görmese çalınacak televizyon insan bi arar artık çöp tenekesi göndermem Aras la

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aras kargomu inatla subede bekletti 1 hafta. Gelmediği halde geldik dediler Bir daha tövbe

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)