User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: spor yay kestirme

olcay_bora
    Misafir

spor yay kestirme

standart yayları kestirmenin sağlıklı olmadıgını biliyorum ama 3.5 lik yayı kestirip 5 6 lık gibi bi yay elde etmek sağlıklı olur mu sorunla karşılaşır mıyım bu konuda hiç bir fikrim yok beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü ikinci el 5 veya 6 lık yay sanırım kolay bulamıcam

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    standart yayları kestirmenin sağlıklı olmadıgını biliyorum ama 3.5 lik yayı kestirip 5 6 lık gibi bi yay elde etmek sağlıklı olur mu sorunla karşılaşır mıyım bu konuda hiç bir fikrim yok beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü ikinci el 5 veya 6 lık yay sanırım kolay bulamıcam
    Sen geçenlerde aracının virajlarda diğer araçlardan daha kötü bir kontrolu olduğundan bahsetmemişmiydin?

Tekrar spor yay al bence sen Kesersen düşer, hoş durur ama anladığım kadarı ile sen fazla zorluosun o arabayı şehir içinde, başın ağrır, hatta başın acıyabilir

Rockford - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spor yayların cogu progressivedir yani baklalar arası yükseklik ve esneme degişkendir kesersen yay ın tum karakteri ve amacınıda yoketmis olursun bu işin gerci progressive i linear i yok yay kesmenin her türü tehlikeli ama progressivelerde daha bi tehlikeli

olcay_bora
    Misafir
    evet virajda arabasından şikayetçi olan bendim şehir içinde sınırları aşmamak şartıyla zorluyorum. Dedim madem yay var biraz daha basılsın hem yola yansıttıgını gözlerede yansıtır. Daha önce de böyle bir şey aklıma hiç gelmemişti sizlere danışayim dedim.. İnş şimdi kısa sürede daha düşük yayı bulurum. çok teşekkür ederim bilgileriniz için..

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    5-6 lık yaylar mevcut piyasada 307 için :s bulamıcak bişey yok bence

olcay_bora
    Misafir
    sıfır var da ikinci el istiorum bütçe kısıtlı bu aralar :S

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Canına ve malına zarar gelmesini istemiyorsan , SAKIN kestirme dostum...
    Belong to beyond of your horizon.

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kestırmemek en guzelı aslında ama zararlı oldugu yıllardır denır cevremdekı herkez kesık bende karsı olmama ragmen kestırdım ve hıc bırsey olmadı su ana kadar..
    tabıkı cevremdekılere ve bana bır sey olmadı dıye olmıcak dıye bırsey yok sadece fıkır olsun ıstedım : )
    not:bendekılerde spor 3.5luk yay ve kestım.
    ayrıca orjınalıde kessen aynı rısk sporuda..

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı olcay_bora Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peugeot 307 ile 1 sene kesik yayla gezdik takoz gibi her yerinden ses geliyordu

ardından eibach 5cm yay taktık kesik yayla düşüklüğü aynıydı kesik yaylarda esneme adına hiç birşey yoktu kesinlikle agresif sürüş için uygun değil

vtec2 aracımda sadece önleri kesmiştim ve ciddi anlamda kafadan kopma problemi yaşıyordum...

sonuç olarak ben sakin giderim benim için görüntüden ibaret diyorsan kes gitsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)