S.a beyler hb eg aracima swap b16 - b18c veya k20 dusunuyorum maliyeti ne olur ortalama? bu motorlarin faturalilari ortalama fiyati ne civarda? Ruhsata işletmesi maliyeti bütün detaylariyla yardimci olurmusunuz
S.a beyler hb eg aracima swap b16 - b18c veya k20 dusunuyorum maliyeti ne olur ortalama? bu motorlarin faturalilari ortalama fiyati ne civarda? Ruhsata işletmesi maliyeti bütün detaylariyla yardimci olurmusunuz
Böyle bir konu vardı şimdi mobildeyim bulamam.
Fakat bu işlemi yapan arkadaşlar 25-30 binden bahsediyorlardı.
Marv (Mickey Rourke) on the Mercedes:
"The padre drove a Mercedes, or at least that's what they're passing off as a Mercedes these days. Modern cars, they all look like electric shavers."
Swap ile ilgili birçok konu var bakabilirsiniz zaten daha bilgili arkadaşlar abiler yazarlar bu konuyu
Forumda aratırsanız bir çok konu var bütün sorularınıza detaylı cevap ala bilirsiniz . Ama kısaca sunu söyleyeyim . Arkadaşında dediği gibi K20 için en az 30 Bin . Hatta en az 35 Bini gözden çıkaracaksın . B16 da yanlış hatırlamıyorsan 10-12 Bine halledersin B18 de maks 17 Bin olsun B16-B18 hakkında verdiğim fiyat yanlış veya doğru olabilir ama bu civarlardaydı sanırım .
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
stock b swap 14-17 arası
stock k swap 25-30 arası.
he bide bunları turbo yapayım atmosferik yapayım dersen fiyat 100 bine kadar cıkıyo..
kenarda cok paran yoksa yapma, ne k ne b, üzerine gözden cıkardıgın parayı arabanın üzerine koy hazır yapılmışını al. Ben daha başlamadan yoruldum.. herşey bi kenarda duruyo uğraşmak istemiyorum suan.
en ucuzu 20 lira maliyet bulur.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)