Internetten biraz arastirdim ama tam bir bilgi bulamadim... Hazir lastikler eskiyken biraz egleneyim diyorum ama sanzimani patlatirim diye tirstimNe dersiniz deniyim mi yoksa hic kasinmayayim mi?
Internetten biraz arastirdim ama tam bir bilgi bulamadim... Hazir lastikler eskiyken biraz egleneyim diyorum ama sanzimani patlatirim diye tirstimNe dersiniz deniyim mi yoksa hic kasinmayayim mi?
V8
Abi Riyat'ta yapacak hic bisey yok heralde![]()
yani eger vitesin L secenegi varsa (1. vites ile sinirli) neden olmasin![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Her otomatik vites aynı değil. Şanzımana göre değişir. yapılabiliyor olsa bile burnout'un ne geregi var külliyen zarar![]()
adamda sicak asfalt uzerinde hemi ile yapacak herhalde olur![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
F30 316i ile avm otoparkında bizde yapmıştık.Çok olmasa da tatmin etmişti![]()
Asfalt da degilde patika yolda bende yaiyorum e46ile![]()
rahat rahat yapılır. Hatta otomatik ile manuelden daha iyi olur.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
La olm parasinda degilim burda tamirci bulmak bi dert parca bulmak iki dert... isin ucunda 1-2 ay arabasiz kalmak var![]()
Viteste L modu yok ama manuel 1-2-3-4-5 olarak degistirebilecegin bi shifter var. Ama manuel modda bile olsa devir kesiciye gelince vites buyutme egilimi var. O yuzden randimanli drift yapamiyorum zaten cok dertliyim
Diablo trinity diye bi tuner cihaz varmis bu araclar icin, onunla bir cok ayar (manuel modda vites buyutmeme gibi ) degistirilebilinir diyorlar ama tuzlu biraz ondan cesaret edemedim...
V8
Fren gaz yapinca v8 in burnout u yapmasi lazim.. Traction control gibi bir engelleyici yoksa..
Gercek amerikan v8 inde sanziman problemi ciksin hic zannetmiyorum![]()
Ben challenger ie çok defa yaptım![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Arabistan gibi bir yerdesiniz,V8'in tadını sonuna kadar alın.Gaz-fren beraber,direk burnout.
Sıfır çizin,yanlayın,drift deneyin.Lastik falan para değil orda zaten.Arabistan'da usta diye bir şey yok ama,parçaları çok ucuza getirtirsiniz.Cidde'de olsaydınız,size çok iyi bir Türk usta tavsiye ederdim.
Polise dikkat tabi.Bir de radarlara.Sonucu hapis bilirsiniz ki.
Çok basit D ye al frene bas ve yanındada sadece gaza basıyorsun. Başka bişey yok. Silveradoyu hatırlamıonmu pistte lastik bitrioduk. Aynı şey![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)