merhaba arkadaşlar bi arkadasımda fb7 civic var. araçda su anda 51'lik düz boru ve 63 HKS tip orj varex mevcut. sesi biraz iyileştirmek ve birazda performans almak istiyoruz .neler yapılabilir yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba arkadaşlar bi arkadasımda fb7 civic var. araçda su anda 51'lik düz boru ve 63 HKS tip orj varex mevcut. sesi biraz iyileştirmek ve birazda performans almak istiyoruz .neler yapılabilir yardımcı olursanız sevinirim...
Yok mu koskoca techde yardimci olacak kimse![]()
Manuel dostum su anda video yok![]()
O aklimizda zaten![]()
Bende simota, kat iptali, orijinal borular,sondada orijinal varex var. Orijinal borular olmasına rağmen ses gerçekten iyi . kat iptalinden önce ses yok gibi birseydi. Bilmem anlatabildimmi![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Kat iptali ve Headers aklimda zatende bi kac egzozcuya sormus arkadas ariza lambasi yakar falan demişler yanıltıcı da taksak bi sure sonra gene yakar falan demisler siz de de oldu mu ariza lambasi yanması falan
Bunlarda Headers yok kardesim. Direk tek cikis ve hemen ordada katalizor var. Bende USA dan gelen kat iptali var. mobil olduğum için foto ekleyemiyorum. Zaten sensor yerleri üzerinde nasil Ariza isigi yakabilir ki![]()
Yurt disindan mi getirmek gerekiyo yok mu turkiyedeyok mu fb7 ile ugrasan kimse
![]()
Benim zamanimda bulamamistim custom yaptirmistim Adana'da. Herhangi bi ariza isigi yakmamisti 40k km kullanmistim oyle nerdeyse. Sanirim suanda obx ve megan racing firmasinda mevcut. Zaten eski kasayla ayni motor oldugu icin eski kasa olanida alip takabilirsiniz boyutta sorun olmaz ise.
Egzozcularda vardir o zmn. Kati iptal etmek yeterli olcak dediginize gore
Egzozcularda olacagini zannetmiyorum ama usttede yazdim, orj borular ve kat iptali ile ses çok iyi![]()
Cb2-111 olandi galiba tam adini bilmiyorum. Ucu kapali boru ile asagi iniyor. Ama bende fd6 için olani var mantajinda custom parçalar var. O yüzden bence bu hali orijinal duruşundan iyi![]()
Olmado onuda deneriz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)