User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: zeytinyağı?

Red10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

zeytinyağı?

arkadaşlar hakiki zeytinyağı nerden alabilirim istanbuldayım yada ege bölgesindeki gönderebilecek arkadaşlar varmı varsa bi iletişime geçelim..
    Ride Or Die

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim var. kargo almaz sanırım otobüsle olabilir. ne kadar lazımdı?

Red10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kargo yollar ya kutluarsanız kaç kg yollayabilirsiniz
    Ride Or Die

Uur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.ozgunzeytin.com.tr/default.asp
    Bu siteden alabilirsin.Ayvalık'ın en meşhur yağcılarından 1 hafta önce ordaydım. Önceden konu açsaydın yardımcı olurdum getirmek için.

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kargo hem çok tutar hemde sıvıları almıyor diye biliyorum ama konuşurum problem değil.
    miktar belirtebilirsen ona göre konuşurum çünkü normalde ticaretini yapmıyoruz

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RUHİ BEY TARIM ÜRÜN. ZEYTİNCİLİK HAYV. İTH. İHR. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. | E-ticaret Sitesi

Zeytin ve türevleri konusunda 2 yıldır başka hiçbiryerden alışveriş yapmıyorum.... tavsiye ederim..

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bilgi amaçlı söylüyorum.

Kıbrıs-Girne'de her sene zeytin festivali düzenlenir. Zeytin ve türevleri çok iyidir.
    Eğer o zamanlarda Kıbrıs'ta olup Tr.ye gelecek olan kişiye denk gelirseniz mutlaka aldırın.

Benden size tavsiye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakiki taş baskı ve sızma zeytin yağı ve zeytin ayarlayabilirim uygun fiyatlı. Edremit körfezinin zeytin yağı kalitesini kanıtlamış bir yağdır. Kahvaltıda da kullanılabilir.

549 325 64 yirmibeş

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ay oncesı olsaydı kendımızin üretti zeytınyagı vardı ama yınede köyu arayıp sızın ıcın arastıracagım bır ıletısım numarası verırsenız pm den daha cabuk ıletısım kuraruz

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Uur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.ozgunzeytin.com.tr/default.asp
    Bu siteden alabilirsin.Ayvalık'ın en meşhur yağcılarından 1 hafta önce ordaydım. Önceden konu açsaydın yardımcı olurdum getirmek için.
    Akrabamdır, Türkiyedeki en iyi ve lezzetli yağlardan biridir kefilim. Taş Baskı olandan alırsanız sofrada ekmek banarak tüketmek için aşık olur başka yağ yiyemezsiniz.

https://www.ozgunzeytin.com.tr/urund...zma_zeytinyagi
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeytin yagini kesinlikle Ayvalik ve cevresi bolgelerden temin etmelisiniz.Bir cok ufak isletme kendi yapiyor bu isleri referansi iyi olandan dusunmeden alabilirsiniz.

ahmet_xy
    Misafir
    0.7 dizyem yağı ayvalıktan kilosu 12 liraya aldım. özün de ise kilosu 14 lira.

ersandeniz
    Misafir
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akrabamdır, Türkiyedeki en iyi ve lezzetli yağlardan biridir kefilim. Taş Baskı olandan alırsanız sofrada ekmek banarak tüketmek için aşık olur başka yağ yiyemezsiniz.

https://www.ozgunzeytin.com.tr/urund...zma_zeytinyagi
    yalnız sitede sıkıntı var sanırım, üye olamadım, üye olmadan da kargo filan hesaplamıyor

besyoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir arkadaşım organik tarım yapıyor Bilecik'de üretim yapıyor ve çok hassas
    0 asit yağ üretiyor isterseniz telefon numarasını veririm
    Benim adımı verirseniz indirim yapar ��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0533 297 11 75 Selçuk Şahin
    İstanbul Ümraniye de oturuyor ve sürekli seyahat ediyor ulaşırsanız yardımcı olur...

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı besyoali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0533 297 11 75 Selçuk Şahin
    İstanbul Ümraniye de oturuyor ve sürekli seyahat ediyor ulaşırsanız yardımcı olur...
    şimdi ben hiç anlamam ama böyle organik şeyler görünce direk ilgimi çekiyor. Yalnız anlamadım, diğerlerinde 0,4 asit yazıyordu. Siz 0 asit dediniz. Sonra taş baskı, zeytinyağı birinci gibi çeşitleri var. Özellikle zeytinde çok hassasım. O çocukluğumda yediğim zeytinlerin tadını arıyorum.
    Bizim evde zeytin ayda 1 kilo alınır. Zar zor biter ki normalde ben tek başıma 1 haftada yerim 1 kiloyu.

Bilginiz varsa biraz bilgi verirmisiniz. Hangi tür zeytin almalı, hangi tür zeytinyağı.

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Balıkesir Edremit zeytini getirtiyorum

Kilosu 10 TL den veririm, normalde satış fiyatı 14 Tl... Toplu alım yapıyorum arada ve tanıdığım bildiğim biri, kendi üretimleri.. Kaç kişiye sattıysam, herkes memnun kaldı ve ikinci siparişlerini mutlaka aldım. Daha geçen ay getirmiştim istanbula 70 Litre civarında zeytinyağı

Zeytinyağı dışında, zeytinide uygun fiyata alırız organiktir..

Bana ulaşabilirsiniz , 0553 252 01 70
    Emre Kalkan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım bizim Milas bodrum yolu üzerinde Bafa gölünde zeytinliklerimiz var
    bizim zeytinlerimiz bakım istemez 2 senede bir kez tam verim alınır ve yağımız ağır olur en az 0,5 asit ve koyu renk olur taş sıkım biz ailecek kendimize göre her sene yapıyoruz
    Balıkesir tarafı bakımlı ağaç ve zıraat fidanı dediğimiz ağaç çok fazla var
    yağın yoğunluğu daha az ve tadı daha yumuşak olur çok da güzeldir ama bu durum alışkanlık meselesi benim çevredekilere çok hafif geldiği için tercih etmeyiz
    Bizim ağaçların hemen hemen hepsi delice dediğimiz yabani zeytin aşısıdır uzun ömürlü
    Ve yaşlı ağaçlardır
    Biliyorsunuz ki
    Zeytin ve zeytin yağı bize yunanlılardan gelmiştir Girit den göç edenler tarafından Ege ve onun çevresine özgü bir yağ çeşididir
    Yemeklik zeytinde Balıkesir ve çevresi çok ama çok özel bir bölge fakat kıyı Ege iklimi ve özellikle rüzgarı sebebiyle yağ konusunda kalitesi tartışılmaz en doğal ve özeldir
    Telefon numarasını verdiğim arkadaşım temizliği ve yabancı yağ karışştırmadığına emin olduğum iyi yağ üreten bir çiftçi olduğu için gönül rahatlığı ile tavsiye ettim

Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi ben hiç anlamam ama böyle organik şeyler görünce direk ilgimi çekiyor. Yalnız anlamadım, diğerlerinde 0,4 asit yazıyordu. Siz 0 asit dediniz. Sonra taş baskı, zeytinyağı birinci gibi çeşitleri var. Özellikle zeytinde çok hassasım. O çocukluğumda yediğim zeytinlerin tadını arıyorum.
    Bizim evde zeytin ayda 1 kilo alınır. Zar zor biter ki normalde ben tek başıma 1 haftada yerim 1 kiloyu.

Bilginiz varsa biraz bilgi verirmisiniz. Hangi tür zeytin almalı, hangi tür zeytinyağı.

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı besyoali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım bizim Milas bodrum yolu üzerinde Bafa gölünde zeytinliklerimiz var
    bizim zeytinlerimiz bakım istemez 2 senede bir kez tam verim alınır ve yağımız ağır olur en az 0,5 asit ve koyu renk olur taş sıkım biz ailecek kendimize göre her sene yapıyoruz
    Balıkesir tarafı bakımlı ağaç ve zıraat fidanı dediğimiz ağaç çok fazla var
    yağın yoğunluğu daha az ve tadı daha yumuşak olur çok da güzeldir ama bu durum alışkanlık meselesi benim çevredekilere çok hafif geldiği için tercih etmeyiz
    Bizim ağaçların hemen hemen hepsi delice dediğimiz yabani zeytin aşısıdır uzun ömürlü
    Ve yaşlı ağaçlardır
    Biliyorsunuz ki
    Zeytin ve zeytin yağı bize yunanlılardan gelmiştir Girit den göç edenler tarafından Ege ve onun çevresine özgü bir yağ çeşididir
    Yemeklik zeytinde Balıkesir ve çevresi çok ama çok özel bir bölge fakat kıyı Ege iklimi ve özellikle rüzgarı sebebiyle yağ konusunda kalitesi tartışılmaz en doğal ve özeldir
    Telefon numarasını verdiğim arkadaşım temizliği ve yabancı yağ karışştırmadığına emin olduğum iyi yağ üreten bir çiftçi olduğu için gönül rahatlığı ile tavsiye ettim
    aynen oyle egede yetısen zeytın farklıdır cunku ne bakım yapılır nede baska bır ılac vb tur seyler acı olmasından dolayı bazı vatandaslar aycıcek yagı ıle karıstırıyorlar(baska bolgedekı ınsanlar) bılmıyorlarkı zeytın yagının kıymetını bızde aydın çıne bolgesınde yetıstırıyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)