Selamlar arkadaşlar, aracım Toyota Yaris 1.4 D-4D dizel MMT şanzuman. RaceChip ve görsel ufak birşeyler yaptım sadece, Selamlar.
![]()
Selamlar arkadaşlar, aracım Toyota Yaris 1.4 D-4D dizel MMT şanzuman. RaceChip ve görsel ufak birşeyler yaptım sadece, Selamlar.
![]()
aracınız çok güzel duruyor jantlar başka bir renk olsa çok iyi olurmuş aklınızda bulunsun kazasız belasız![]()
basınca kaderi değişmiş arabanın..aklımın ucundan gecmezdi boyle duracagı...mukemmel![]()
45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
35 MMR 57 - Auris - Just Begining
arkadaşlar herkeze tek tek teşekkür ederimCorollamı benzinli diye satınca Dizel ekonomik ve otomatik bişey alalım dedik eşimle ve yariste karar kıldık, alırken biraz burun kıvırsamda görsel olarak tatmin edici bir araç bu haliyle
RaceChipi takıncada performansındanda memnun kaldım açıkçası , en güzel yanıda 100km de 3.9 litre yakıt tüketimi
![]()
Emeğinize sağlık , ekledikleriniz çok yakışmış ve basıklık tam kıvamında![]()
Allah kaza bela vermesin.
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Corolla forumdan biliyorum eski corollanızı oda cok iyiydiTabi sizi yanlıs hatırlamıyorsam.Basıklık durusu rengiyle cok iyi olmus.İyi gunlerde kullanın ins
![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Tesekkürler arkadaşlar Amin diyelim![]()
Aykut bey corollam şuydu belki doğru hatırlıyorsunuzdur![]()
bu arada bi arkadaşımız çok kollu janttan bahsetti, corollamdaki bu janttan çok aradım ama bulamadım , gezmediğim jantçı kalmadı anadolu yakasında, avrupa yakasındada birkaç yere gittim ama bu tarz bişey bulamadım açıkçası![]()
![]()
Corollayı bende hatırladım maşallahBu arada pendik pazar yerinde mi çekildi fotoğraflar ?
![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
evet Corolla konusunda çok fazla mesaj ve telefon aldım , parçaları nerden aldığmı nasıl yaptığımı soran çok oldu![]()
Teşekkür ederim Aykut![]()
Evet 2 gün önce çektimotel tarafındaki kapalı girişi açıktı sabah işe gelirken
makinada bagajdaydı çıkarıp çektim hemen
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)