Öncelikle herkeze merhabalar , üniversite ögrencisiyim , bütçemde biraz kısıtlı şahsi olarak aldığım ilk aracım 206 1.4 xr idi . Aracımı sattım ve üzerine ekleyebildiğimi ekledim , şuan ortalama olarak 26 bin tl bütçem var( 500 tl daha üstü yok ) , kendi imkanlarım dogrultusunda yeni bir araç almak için 2. gündür sürekli ilan takip ediyorum, BMW 316ti bakıyorum M body kıtli, performans beklentim tabiki yok elimdeki bütçe ile 2003 model BMW binmek tabiki belli sınırlar koyucaktır , lpg'siz bir araç bakıyorum , merak ettiğim yokuşlarda ciddi şekilde sıkıntı yaşarmıyım araç gerçekten çok mu hantal kalıyor ?
diğer bir yanımda Al bir 206 RC ufak dokunuşlar ile performansının tadını çıkar diyor , çok arada kaldım 2 gündür eski aracımda 206 idi birazda RC görünümü vermiştim bmw de görsel olarak farklı geliyor .. Bugün bir 316ti inceledim araçın in dizaynı çok hoşuma gitti , 2 si arasında gidiyorum geliyorum bir yandanda temiz rc de zor bunuda hesaba katıyorum , fikir ve görüşlerinizi bekliyorum .
NOT: (E46 320 ci veya 320i almak için şuan bütçem yok öneride bulunurken bütçeyide hesaba katarak yaparsanız sevinirim . )
Yardımcı olan , olmaya çalışan herkeze sonsuz teşekkürler ,
formda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam affola , kusura bakmayın ..