Arkadaşlar yine Ankara'da çalıntı oldu. 3 gün önce arkadaşımın aracı çalınmıştır.
https://www.facebook.com/erman.pekte...2540250&type=1
Arkadaşlar yine Ankara'da çalıntı oldu. 3 gün önce arkadaşımın aracı çalınmıştır.
https://www.facebook.com/erman.pekte...2540250&type=1
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
bu aralar inanılmaz arttı hırsızlık olayları, inşallah sorunsuz bulunur araç, geçmiş olsun
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
öncelikle geçmiş olsun ankara'da oto hırsızlığı hat safhaya gelmiş durumda emniyet güçleri bi el atsınlar artık zahmet olmassa..
Piyasada olan olmayan bütün yedek parçalar Ankara da rahatça bulunuyor sebebi bu çalma olayları olsa gerek
bu ne ya şaka gibi her gün çalıntı konusu açılır oldu..Allah yardımcınız olsun
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Bu arada arkadaşa ne yaptığını sordum. Kameralarda plaka tanımadan bulunabilirmiş ya da çevirmeye denk gelecek araç bulunacak. Ya adam çalmış araçla hiç uzun yola falan gider mi ya saçmalık resmen. Ankara'da durum batık önceden jantları çalıyorlardı şimdi o da yetmedi kökten götürüyorlar.
Not: Fotoğrafları ayrı koyayım o halde. Public olarak paylaşmış arkadaş, el atayım şimdi
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Mobeselerin olduğu yere gidip o saatlerdeki görüntülere kendiniz bakın. Yasak ama ikna edebilirseniz baktırıyorlar.
Linkte görünmüyormuş resimler. Fotoğraflarını paylaşayım dedim. Şans eseri öğrendim bugün e93 ü facebookta twitterda paylaşayım belki Ankara'daki arkadaşlarımdan gören olmuştur diye arkadaş yorum yaptı kendi aracı için şok oldum valla.
![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Ya nedir bu Ankara da ki hırsızlık vakalarındaki artış anlamış değilim. İnşallah en kısa sürede sağlam şekilde bulunur. Yıldız hurdacılar tarafına sürekli gidip geliyoruz denk geleceğini sanmam ama görürsem direk haber veririm.
Teşekkürler abi.
Bu arada az önce arkadaşı polis aramış. Tam konuşamadık ama bulduk sanırım ben sana döneceğim dedi.
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
Ankarada kameraların çok fazla kör noktası var. Cemal gürselde arkadaşıma motor çarpıp kaçmıştı. Biz kavga gürültü mobeselerin olduğu yere girdik adam o caddedeki dikimevi mobeselerde falan gözükmüyordu. Kameralar 360 dereceymiş dönerken kör noktaya geliyor ve adamı çekmiyor.Sonra dükkan kamerasından bulduk kendimiz. Ama polis uğraşmadı biz dükkn sahibinden rica ettik durumu anlatıp.
Doğrudur. Ben de kamera kurbanı olmuştum üniversite zamanında. Yozgat'a üniversite girişine trafik ışıkları koymuşlardı. Yeşil yandığında çok yavaşça kalktım sağımda transit vardı göremedim sağ tarafı tır tapa gaz geçti son anda tak tuk sesini duydum frene basmasaydım tosttum. Elim ayağım uyuştu plakayı göremedim gittim polise kameralar çalışmıyor dedi bana.
En azından kameralar çalışıyor orada böyle acı bir durum da var hani![]()
Semih Kurtulmuş
Adventurer Engineer
geçmiş olsun. ankara iyice garipleşti
Integra çalmak ne ya, sahipleri yıldı parçasından piyasasından. Kesin sipariş üzerine.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)