Arkadaslar Almanya ya git gel yapan basit parca getir goturu yapacak tanidiginiz var ise pm yoluyla irtibatlandirirmisiniz.?
Arkadaslar Almanya ya git gel yapan basit parca getir goturu yapacak tanidiginiz var ise pm yoluyla irtibatlandirirmisiniz.?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Abi parsiyel yapabilirim ben Almanyaya istersen, ama ufak tefekse sofor yanina alsin diyorsan yapamam, cunku soforlerden birsey rica edince onlarin hic istekleri bitmiyor![]()
Psrsiyel derken? Normal gumruklu olarakmi
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Evet, az yer kaplayan yuku olan musterilerin yuklerini 1 tirda toplayip gonderiyoruz, fiyat olarak ucuz oluyor.
O buradan gonderimimde isime yarar. Oradan gelecek kucuk malzemeler icin neyapabiliriz
Abi ben pm atiyorum simdi, garanti veremem ama halleder heralde.
Ok kardesim sagol
Frankfurt Automechanika'ya gidiyorum bu ay. Ufak birşeyse yardımcı olabilirim bagaj durumuma göre.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)