Katil M3 Turbo Eray & Megachips Polo Gazihan
Katil M3 Turbo Eray & Megachips Polo Gazihan
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Başarıların devamını dilerim Mehmet abi sorunsuz sıkıntısız inşallah..![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Maşallah mehmetim tebrikler hakkaten , yalnız drag koşuyorsunda araç içinde oturuş duruş filanda tarzın yerinde hani![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
Çok güzel koşu olmuş, tebrikler![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Teşekkür ederim.
Koltuk pozisyonuma çok laf eden var hakkatten biraz yatık olmuş galiba.. Ama ben çok rahatım..
böyle festival havasındaki organizasyonlar biraz amatör oluyor.. Kaskı kemeri es geçiyoruz.. Bu konuda daha titiz olmam lazım sanırım..
Yanlız yakında Kastamonuya profesyonel bi drag pisti yaparlar .. Başkan söz verdi.. ilgi inanılmazdı..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Sahilde gezer gibi kolay bir final olmus senin icin abi![]()
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
tebrikler Mehmet hocam. Çok iyi maşallah.
Araçlara maşallahTebrik ederim.
Güvenlik düzeyi had saffada maşallah![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Teşekkürler..
Evet Eray Arkadaşımız Gerçekten Çok Hızlı.. MaşAllah arabasına..
maşallah mehmet araç içinden baya iyimiş canlı izledik fakat arkadan gidişi belli olmuyo![]()
Tm Astra Turbo
Emeği geçenlere sonsuz teşekkür
Sorunsuz sıkıntısız nicelerine inşallah.Tebrikler Mehmet abi.Organizasyon ekibine de kocaman tebrikler.Çok çalıştı Ümit abi de.Ne güzel eğlenmiş herkes
Teşekkürler..
ilk kalkışımız..
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)