Herkese merhabalar,
Siteye bir kaç hafta önce üye oldum. Üyelik onayı geldiği günde kendimi tanıtan bir konu açtım forumda belki görenleriniz olmuştur.
O konuda da söylediğim gibi 10 seneden fazla süredir hobi olarak kendi mesleğim haricinde fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Her türlü konuda çekim yapmaya ve kendimi geliştirmeye çalıştım zaman içerisinde. Bundan 1.5 yıl öncesinde kendi arabamı aldıktan sonra da otomobil fotoğrafları çekmeye merak saldım. Biraz kendi arabamın, biraz girdiğim bazı topluluklarda başkalarının arabaları ve biraz da sadece tek bir arabanın çekimini yapmak için çekmiş olduğum fotoğraflardan oluşan bir arşive sahip oldum zaman içerisinde.
İşte bu arşivi de arabaları ile ilgilenmeyi çok seven kişilere de gösterip yorumlarını almak istedim hazır böylesine bir kitleyi bir arada bulmuşkenBaşka bir iki forumda paylaşımlarım halen oluyor beni oralardan bilenleriniz de olabilir. Şahsıma ait bir web sitem olmasına rağmen (Evren Akdağ | En güzel ve özel fotoğraflar için doğru yerdesiniz) henüz otomotiv fotoğraflarını güzel bir şekilde sergilemek için vakit ayıramadım. Kısmet olursa bu sene sonuna doğru güzel bir şekilde orada da sergiliyor olacağım çektiğim fotoğrafları. O siteyi de düzenlediğim zaman buradan haber vereceğim tabi ki
Şimdilik 5 adet fotoğrafla paylaşımlarıma başlıyorum. Hedefim konuyu sürekli olarak paylaşımlarla güncel halde tutmak ama bakalım nereye kadar götürebileceğim.
Bu arada üstüne basarak belirtmek isterim: Tüm fotoğraflar bana aittir. Çekimleri ve düzenlemeleri tamamen benim tarafımdan yapılmaktadır. Alıntı fotoğraf asla olmayacaktır. Herhangi bir yerde kullanmak isteyenlerin öncelikle bana sormalarını rica ederim!
Her türlü yorum, tavsiye, eleştiri ve kendi arabalarınız için çekim isteklerinizi bana buradan bildirebilirsiniz özel mesaj yada yorum yoluyla.
Umuyorum beğenirsiniz...
![]()