Geyik bir konu belkide ama hep düşünüyorum (uykularıma girmiyor merak etmeyin) Neden insanlar ya kolonya yada balsam kullanır? İkisinin arasındaki fark ne olabilir? Siz ne kullanıyorsunuz ve neden?
![]()
Ben balsam kullanıyorum balsam daha yumuşak
yapıyor sanki yanaklarımı tabiri cayizse beek poposu gibi oluyor
Ayriyetten o sadece bir kolonya yani bi özelliği yok adamlar balsam'ı traş sonrası için
ürettiği için tahriş falan muhabbetine bir e vitamini falanda koymuşlardır artık yani![]()
arko traş kolonyası...
hassas ciltli arkadaşlar napıyor ya,nefret ediyorum tıraş olmaktan,2 gün sonra kıpkırmızı özellikle boğaz tarafı![]()
en son lise1de jiletle traş oldum askere gidene kadarda olmayı düşünmüyorum çok mutluyum=)ehuhuuhee
onur dodo yandık bız sorma getsın =) 6 yıldır cok nadıren.. yılda 2-3 defa jılet kullanırım oda mach III başka bişi sürünce yüzüme kıpkırmızı oluyor ve dırek isilik cıkmış gibi
Balsam ııdır..
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
valla billa ya bende kirli sakal spec geziyorum ama nereye kadaro isilikler birde kaşınırki parçalamak istersin
jilet bize gelmiyor ama askerde seve seve
![]()
haftada 1 gun oda mach 3 le tras olurum ne balzam nede kolonya kullaniyorum . nemlendirici krem kullanirim okadar .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
kolonya bildigin kolonyaastrenjan ve dezenfektan (60 derece olursa) olarak kullanabilirsin yani cildi rahatlatma diye bi etki söz konusu değil. balsamda yumuşatıcı bi krem veya merhem tek özelliği daha sıvı olması o da emülsiyonun yapılış şeklinden zaten krem ile merhem arasındaki fark da bu yüzden biri yağ içinde su biri su içinde yağ emülsiyonu.
Hafta başı traş olurum nemlendirici kremi sürerim kolonya falan kullanmıyorum bende fena yanıyor yanaklarım
1.6tdi.
Ecutech.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)