selamlar konuyu daha öncede açmıştım ama artık ciddi anlamda açıyorumbu sene üniversteyi kazandım,bütçe aşağı yukarı 70 bin ve aracın otomatik olması tercihimdir 0 da olur 2. elde teşekkürler şimdiden
selamlar konuyu daha öncede açmıştım ama artık ciddi anlamda açıyorumbu sene üniversteyi kazandım,bütçe aşağı yukarı 70 bin ve aracın otomatik olması tercihimdir 0 da olur 2. elde teşekkürler şimdiden
Kardeşim biraz kriter belirtsen daha anlaşılır olur 70bine kadar bi sürü araba var. Coupe dersin, şu marka olmasın dersin ne bileyim.
Anladım teşekkürler; marka takıntım yok ama olabildiğince yeni olması lazım eğer 2.el olursa ve 4 kapısı olsun yeter![]()
ya aklımdan geçeni okudun ceyhun abi ama babam ona ne der bilmiyorum![]()
Sıfır hemde bmw olunca tamam der kardeşim ben şu anda gt ye biniyorum satıp alaşım var mavi renk de 96 lira yani hemde zevkli otomatik çok yakmaz keyifli şekil daha ne olsun al geç uğraşma gaz işiyle falan![]()
dostum tek krıter yeni olması mı ? dizel mi isitiyosun benzin limi perfromans beklentin ne vs vs biraz bilgi versen iyi olur
sıfır araçlardan benim aklıma gelenleri yazayım sana leon fr tam genç arabası 140 hp güzelde gidiyo .. veya honda seviyosan cıvıc olabilir sorunsuz araçtır.
gidipte o paralara dizel polo almada ne alırsan al![]()
yok polo almam zaten unuttum kusura bakmayın; benzinli tercihim ,bende baktım leonlara güzel görünüyorlar.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49470982/detay
Al tam senlik
iki araçta güzel fakat tek kapı olmalırı sorun yaratabilir![]()
İnsignia 1.6T den uzak dur kardeşim bence, yakıt konusunda gerçekten çok üzer seni bariz çok yakıyor araba.
Kardes 70 liram olsa focus 3 dizel Full Paket alır Paşa paşa binerim. Ne işin var benzinli arabayla bu piyasada, eğer ki gaz arabasi aramiyosan.. Gazlariz diyosan ben kişisel tercih olarak Fn2 derim. Tabi 70ten ucuz olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)