cep telefonumun internet hizini dusurduler.
limitsiz internet olmasina ragmen(cok onceden bir kampaya vardi ondan kalma)
hem internetim limitsiz hem degil!
buna itiraz edemezmiyiz??
cep telefonumun internet hizini dusurduler.
limitsiz internet olmasina ragmen(cok onceden bir kampaya vardi ondan kalma)
hem internetim limitsiz hem degil!
buna itiraz edemezmiyiz??
eskiden kalan kampanyada limitsiz dedigi belli bir kotadan sonra 3g den edge düşüyodu abi ondandır bir hak iddia edilirmi bilemiyorm.
hepsi içinde olan bol gb olan güzel tarifeler var aslında
1881 - 193∞
gelen mesaj aynen bu.
INTERNET PAKETINIZIN ADIL KULLANIM HIZ SINIRINA ULASTINIZ. 2014-10-07T00:00:00'E KADAR ADIL KULLANIM HIZI ILE KULLANMAYA DEVAM EDEBILIRSINIZ.
7sinde fatura kesim galiba o yenilenene kadar yada ekstradan paket alana kadar edgedesin abi
1881 - 193∞
Benim bidigim hep vardi bende tablette vodafone data hatti kullaniyorum
Eskiden kullandigim paket sinirsiz ama belli bir miktar kullanimi hizli sonrasinda edge ile devam ediyordu
Eger sizin ayri bir sozlesmeniz var ise belki itiraz edilebilir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
konuyu baltalamak istemem ama bu paket ne zaman bıtcek ne zaman yenılencek nasıl ogrenıyoruz aynı durum su an bende de varda ?
Acımasız bunlar. Zaman geçtikçe yolma şekilleri değişiyor. Eskiden hattı satın alırdık 40 50 milyon (şimdiki lira) Sonra dk.sı 40 50 kuruş şimdi internet. Bakalım sırada ne var
Hat Turkcell ise,
Turkcell Hesabım uygulaması ile her soruya cevap bulabilirsin
Her ne kadar dediğin gibi de olsa imza attığın evraklar altında 'Vodafone bu kampanyayı dilediği süre içerisinde dilediği şekilde değiştirebilir ve bunu kullanıcı peşinen kabul etmiş sayılır' maddesinin olduğunu unutmamak lazım.
aynı şeyin kavgasını superonline da yaşadım, AKK devletin getirdiği birşey olduğu için hiçbir şey yapamıyoruz ekstra paket almaktan başka![]()
Adil Kullanın Kotası olayı ev internetinde de aynı. Herhangi bir firma ile alakası yok, devletin getirdiği bi uygulama olduğu için yapacak bir şey yok maalesef.
bu Adil kullanım nedir ki bir süredirde bu moda oldu İnternet alıyorsunuz ( Ev - iş - cep farketmiyor ) yok 20 mbp yok 50 mbp vs atıyorlar ama adil kullanım süresi bittiginde hız yerle bir![]()
3g yazsa da hiz 96kbps ye dusuyor sorun o abi,
Hic bi firmada hem hiz, hem de mb kotasi olarak sinirsiz yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)