Merhabalar,
Gece aklimi kurcalayan bir soru ile kar$inizdayim
Clio - Filtre-Son susturucu
Civic - Cai - Headers - 51mm egsoz - son susturucu
Seklinde bir karsilastirma yapsak, 0'dan hizlanma ve rollde nasil olur?
Merhabalar,
Gece aklimi kurcalayan bir soru ile kar$inizdayim
Clio - Filtre-Son susturucu
Civic - Cai - Headers - 51mm egsoz - son susturucu
Seklinde bir karsilastirma yapsak, 0'dan hizlanma ve rollde nasil olur?
3-4 sene önce bi abim denemişti,Clio'sunda chip ew egzoz wardı, civic'tede sadce egzoz war diye biliniyodu.sonuç: Civic boy boy ayırdı
ies o kadar da performanslı bir makina değil...dragta clionun alması daha olası ama uzunda civic yürür sanırım...ama tabi stock hallerini baz alarak yapıyorum yorumumu...
Bence hafif olan alır...
KG'lerini ve şanzıman oranlarını bilmiyorum araçların.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
Clio gecer![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ies 1030 clio ise 980 civarı olması lazım...
Sifirdan hafif oldugu icin clio onde, topic'i acarken yazdim/sildim ama rollde sanki caili - headers düz borulu 1.6ies daha avantajli olur gibi. aralarinda 50 kg var?
Headers cok degistiriyor diyorlar civici, öyle düsünürsek rollingte gecmesi muhtemel![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
neden araçlar eşit değil? yani clio da sadece flitre eksoz varken civic te headers düz boru falan var
ben zamanında aynı setuplardaki 1.6 ies le denemiştim (ikitelli drag pistinde) yaklaşık 1.5 boy geçmiştim ama her araba bir değil benım aracımda da bu soledıklerıne ek olarak 51 mm düz boru sonda da magnex vardı ve flıtre sımota cai idi
clio dragda alır rolde civic alır.....!
olmaz ya clio hiç bir disiplinde ies i geçemez,geçmemeli...tanrılar yenilmemeli...
clio gecer diye düsünüyorum..
eser yokmu aynı spec'lerde 1.6 ies ve clio? deneyin ?
sıkıntı yok, o da bizim aracımız
öteki mi? o da bizim
diğeride bizim
mart ayındaki draglarda gördük clıo pek bi varlık gösteremedi hatta şahine geçildi o grupta yine 1.6iesler 1. ve 2. oldular...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)