İyi akşamlar herkese bi sorum olacak
Dün gece babam arabada rahatsızlanan bir akrabamızı aceleyle hastaneye götürmeye "U" dönüşü yasak olan yerden dönüş yapmaya çalışıp yapamayan ve geri vitese takıp tekrar dönmeye çalışan araca arkadan dokunmuş adamın tampon yerinden çıkmış benimde far ve tampon çizilmiş. Adam inip özür falan dilemiş babam acelesi olduğunu hastaneye yetişmeye çalıştığını söylemiş adamda araçların resmini çekmiş ve benim ruhsatın resmini çekip basmış gitmiş. Babam olayı bana bugün anlattı olayın olduğu yerde mobese veya güvenlik kamerası yok , babamla beraber bi tutanak tutulmamış. Bu adam benim ruhsatla benim aleyhime bi tutanak düzenlerse ki %100 düzenleyecek bu olaya itiraz hakkım varmıdır ? Diğer arabanın plakası yada telefon numarası falan hiç birşeyini bilmiyoruz bu adamın tutacağı tutanak nereye gider ben plakasını telefon numarasını falan kimden öğrenebilirim ? Yaşım genç olduğu için zaten çok yüksek fiyata sigorta yaptırdım bu olayda suç bana bulunursa sigorta masrafım durduk yere tavan yapacak bunu önlemem lazım
Şimdiden cevaplar için teşekkürler