User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
21 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Hasar Tespit Tutanağı Hakkında

metehancihangir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hasar Tespit Tutanağı Hakkında

İyi akşamlar herkese bi sorum olacak

Dün gece babam arabada rahatsızlanan bir akrabamızı aceleyle hastaneye götürmeye "U" dönüşü yasak olan yerden dönüş yapmaya çalışıp yapamayan ve geri vitese takıp tekrar dönmeye çalışan araca arkadan dokunmuş adamın tampon yerinden çıkmış benimde far ve tampon çizilmiş. Adam inip özür falan dilemiş babam acelesi olduğunu hastaneye yetişmeye çalıştığını söylemiş adamda araçların resmini çekmiş ve benim ruhsatın resmini çekip basmış gitmiş. Babam olayı bana bugün anlattı olayın olduğu yerde mobese veya güvenlik kamerası yok , babamla beraber bi tutanak tutulmamış. Bu adam benim ruhsatla benim aleyhime bi tutanak düzenlerse ki %100 düzenleyecek bu olaya itiraz hakkım varmıdır ? Diğer arabanın plakası yada telefon numarası falan hiç birşeyini bilmiyoruz bu adamın tutacağı tutanak nereye gider ben plakasını telefon numarasını falan kimden öğrenebilirim ? Yaşım genç olduğu için zaten çok yüksek fiyata sigorta yaptırdım bu olayda suç bana bulunursa sigorta masrafım durduk yere tavan yapacak bunu önlemem lazım

Şimdiden cevaplar için teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babanız karşı tarafa trafik poliçesi, ehliyet, ruhsat fotokopisini vermiş mi ? Bu evrak karşı tarafta olmadan hasar dosyası açtıramaz.
    OEM+

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer dosya açtırırsa %100 haklı çıkar haberınız olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek başına ktt düzenleyemez , babanızın da olayı kabul ettiğine dair yazılı şekil de olayın anlatımı ve imzası olmak zorun da.
    OEM+

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babam yazılı bi belge yada ehliyetini göstermemiş adam araçların birbirine vurşmuş halini ve ruhsatın resimlerini çektirmiş sadece benim ruhsatın resmi var adamda yani , sigorta poliçesi ve ehliyetin resmi yada fotokopisi yok adamda bende tek taraflı hazırlanmıyor diye biliyorum ama işte adam vurdu kaçtı diye hazırlarsa o zaman çuvallarım

TolgaEsentepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir sonuç çıkacağını sanmıyorum
    .

ham - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi işlem yapamaz ilk olarak sigorta poliçe bilgileriniz adamda yok ikincisi babanızın olayı kendi el yazısıyla yazmış olması gerekir o da yok üçüncü ve en önemlisi babanızın tutulacak sahte tutanakta imzası yok. yapabileceği tek şey bana vurdu kaçtı demek olabilirdi ancak ruhsat fotoğrafıyla bunu yaparsa ruhsatın fotoğrafını nasıl çektin diye sorarlar adama yani bu tehlikede yok. bence en güzeli tel numaraları alınmışsa buluşup tutanak düzenlemek olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon numaraları alınmamış , ruhsattan plakayı alıp vurdu kaçtı diye tutanak tutar diye tırsıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tutanakta olay kazaya karisan arac suruculeri tarafindan yazilir ve imzalanir, imza olmadigi icin bir sonuc cikacagini sanmiyorum.

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracin plakasi var ise bi sigortaci bulup hangi acenteden sigorta yaptirdigini ogrenin, o acenteti arayip olayi anlatin ( vurdu kacti gibi anlatin ) adamin ad soyad numarasini alin. Gerisi adamin insafına kalmış tutanak tutmaya ikna ederseniz biyerde fotoğraf çekip işinizi gorebilirsiniz, arkadasin arabaya vurup kaçani boyle yakalamıştık biz
    AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
    İstanbul / Kartal

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşı tarafa dair hiç bir bilgi yok elimizde çocuk çok gençmiş ve araba eskiymiş marka model görememişler gece vakti ne varsa karşı tarafın elinde var ve bize ulaşmadı daha ama eminim bizi haksız çıkarıcak şekilde ulaşıcak benim şu an tek amacım haksız duruma nasıl itiraz ederim ve itirazımın sonucu ne olur

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İmza atılmamış, fotokopiler eksik. Çarpıp kaçtı diye şikayet eder en fazla. Telefonu varsa arayın tutanak tutun. Eğer şikayetçi olursa şahit biri var araçta, hastaneye giriş tarihi falan belli çok sıkıntı olmaz.

ham - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hastanedeki işlemlere dair bi belge alırsınız o belge ile hastaneye yetişiyoduk tutanak tutamadık kaçma gibi bi durum yok tarzında itiraz edebilirsiniz

By_Carizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bişey yapamaz ruhsatının fotografını çekmekle, sigorta policesi fotokopisi ve ehliyet fotokopisi isteniyor olmadığı taktirde hiç bi işlem yapılamıyor başıma geldi çünkü. vurdu kaçtı demesi içinde mahkemede dava açması gerekiyor plakanızı verip 400 lira gibi bir fiyat tutuyor masrafları vs eğerki kazanırsa fiyatı geri alacağı belirtiliyor (trafik polisi bizzat kendisi bu şekilde anlattı bana)
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaputun altındaki beygirlere bile tecavüz etmişler. yok böyle birşey.

Alıntı Caesar; Nickli Üyeden Alıntı
    imam os.rmamış s.çmış cemaat ise dünyada bu güne kadar yapılmamış bir eylem yapiyor. hey maaşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fotokopiler yok , imza yok , hastane giriş çıkış belgeleri mevcut , vurdu kaçtı içinde dava açması lazımsa şu an rahatladım açsalarda çok rahat belgelerim çok teşekkür ettim cevaplar için sağolun

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu koşullar altında dosya açtıramaz ayrıca sizin adınıza bir tutanak doldurdu diyelim hatta altına imza bile attığını varsayalım, itiraz edersiniz ve sahteciliğe kadar yolu var bu işin, kendi sigorta firmanızı arayıp bilgilendirmenizi tavsiye ederim.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeniden yardım istiyorum

Bugün karşı taraf aradı çocuğun ehliyeti yokmuş babasına aratıyor bu arada , ben çalıştığım için babamı Maltepe ye çağırıyorlar tutanak tutmak için babam giderse tutanak çocuğun babasının adına düzenlenir ve adamın ehliyeti olduğu için suç otomatikman benim kucağıma geliyor arkadan vurduğumuz için bende bu yüzden göndermiyorum babamı. Karşı tarafın suçu bize yıkmaması için ne yapabilirim ?

SedatAdanurr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı metehancihangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeniden yardım istiyorum

Bugün karşı taraf aradı çocuğun ehliyeti yokmuş babasına aratıyor bu arada , ben çalıştığım için babamı Maltepe ye çağırıyorlar tutanak tutmak için babam giderse tutanak çocuğun babasının adına düzenlenir ve adamın ehliyeti olduğu için suç otomatikman benim kucağıma geliyor arkadan vurduğumuz için bende bu yüzden göndermiyorum babamı. Karşı tarafın suçu bize yıkmaması için ne yapabilirim ?
    Çocuğun ehliyeti yoksa o da suçlu oluyor haliyle.Bence tutanak tutmadan aranızda anlaşın herkes kendi arabasını yaptırsın.
    61 AN 589/Volkswagen Caravelle 2.5 TDI Comfortline

ErkanCanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlış anlamadıysam ehliyeti yok ve kazaya karışıyor ondan sonrada arayıp bide sizi ayağına çağırıyorlar.Bence gitmeyin kendileri gelsinler.Babasının adına tutanak tutturmaya çalışırlarsa da arayın polisi gelsin.Anlaşamama durumunda polis çağırabilirsiniz.
    DÜNYADA İKİ BİLİNMEYEN VARDIR.BİRİ KUTUPLAR , DİĞERİ TÜRKLER.. Albert Sorel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)