İÇ MEKAN FOTOLARI VE VİDEO SAYFA 2'DE
2 yıldır hayaliyle yaşadığım arabaya geçen hafta kavuştum. Aldığımdan beri her akşam turlamaya çıkıp alışmaya çalışıyorum. Kaputun altındaki 192 beygirlik makina aracın direksiyonuna her geçişimde beni ürkütüyor, daha doğrusu heyecan sarıyor. Pek de üzmek istemediğimden gaza basmıyorum. Trafikte ***** her türlü insan var. Ayar vermeye çalışanlar, e5'te sıkıştıranlar, tip tip bakanlar... Sabaha kadar bir tarafına zarar verirlermi korkusuyla otoparka çekiyorum. Sakınan göze çöp batar misali pek üstüne düşmeyeyim diyorum ama olmuyor işte. Bazen aldığıma pişman olur gibi hissediyorum
Bu aracı almadan kısa bir süre önce E39 528i'ye niyetlendim. Sonra bütçemin neredeyse tamamına denk geldiği için vazgeçtim. 98 veya 99 model 528i'ler 30 ilâ 35 bin tl arasında oynuyor. Alsaydım bir tarafından arıza verseydi başa çıkamazdım. Temiz olsun orijinal olsun, kenarda da biraz param olsun diyerekten E34 almaya karar verdim. ***** site aracılığıyla Ankara'da bu arabayı buldum, daha önce bu kadar temiziyle karşılaşmadığım için aynı gün satışını aldım ve geri döndüm. Belki çok daha iyileri vardır ama görüp görebileceğim en orijinal ve diri E34.
Aracın tüm dökümanları da mevcut. Servis kitapçığında en son 2000 yılında Almanya'da 132 bin km'de bakıma girmiş. 2009'da ülkemize giriş yapmış. Şuan 171 bin km'de. Sol ön çamurluk değişmiş. Tahminimce ufak bir kazası var. Öndeki ufak çizgi dengesizliği resimlerde kolayca fark edilebilir. Kaput ve panjur arasındaki açıklıktan anlaşılıyor. Bunu bilerek aldım çünkü büyük bir kaza geçirmemiş. Şase numarasını BMW sitesinden sorguladım ve aracın tüm ekipmanları orijinal olarak durmakta. Sadece kasetlik eksik. Metal bir kutudan oluşan orijinal ilkyardım seti yerinde duruyor.
Şanzuman sonradan düze çevrilmiş ama böyle daha eğlenceli
Egzost uçlarını ben taktırdım. Orijinal egzostu üzerindeydi fakat uçları paslanmıştı, kötü bir görüntüsü vardı. Egzost orijinal ama çok tatlı bir homurtu veriyor. Değiştirmeye gerek duymadım.
Resimler biraz acemi işi oldu kusura bakmayın
iç resimlerini de yakında ekleyeceğim:
Bunlar da opsiyonlar:
![]()