Tüv-Türk Dudullu şubesi hakkında macera yaşayanların fazlalığına rağmen henüz ilk muayenesini görecek otomobili hadi bu sefer yakındır diye oraya götürelim dedik; az kaldı halt edecekmişiz onu anladım.
Bir insan aracın orijinal ve hatta istenilenden de fazlasının koyulduğu trafik ve ilk yardım setine nasıl bakmaz veya görmez. Adam gidip oraya ilk yardım çantasının içeriği yetersiz, reflektör yok ve tabiki default eksik kısa far ayarı bozuk diye hafif kusurları yazmış.
Reflektör mü yok, birader bu bagajdaki ne sence, ama abi yazdık artık; peki birader ben ameliyata mı gireceğim ilk yardım çantasında ne eksik, gel bak bakalım, eee abi onu da yazdık artık. Hay ben sizin yapacağınız işi, hay ben sizin Tüv-Türk'ünüzü...
Far ayarını kontrol ettikleri cihazıda bir kalibre etselerde hepimiz rahatlasak; fabrikada banttan çıkan ilk aracı oraya götürsek herhalde onunda far ayarı bozuk derler.
Dudullu'ya gitmeyin beyler, bu kafa ile sıfır km otomobilde bile kusur bulurlar; ameliyat ekibiyle gitseniz yine eksik çıkartırlar. Birde anlamadığım, niye bana sorulmuyor, sığır herif madem nereye bakacağını bilmiyorsun, seslen oradan ben sana hangisi nerede göstereyim. Utanmadan birde yazdık artık ne demek ya, sil o zaman amk, senin hatanın ceremesini niye ben çekiyorum.