User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
89 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Gürcistan araç satın alma

rootx
    Misafir

Gürcistan araç satın alma

Merhabalar sahibinden'de gördüm paşam sezer supra satıyor 30.000 TL 'ye bu arabayı alsam ilerde sıkıntı çıkartırmı bana sezer abi 6 ayda bir çıkıp giriceksin diyor sadece başka bir sorunu yok diyor .
    internetten gürcistan araba fiyatlarına baktım supra fiyatları çok ucuz en az 4-5 bin tl kar ederek satıyor sezer abi.
    Ben bunun yerine gidip gürcistana araç alamazmıyım direk ?

1 ay sonra banka kredim çıkıcak gürcistana gitsem araç alıp türkiyeye sokabilirmiyim yoksa gürcistan vatandaşımı olmam gerekiyor

konuyu kitlemesseniz sevnirim cidden ihtiyacım var bu cevaplara şimdiden teşekkürler.

Tufan Job34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bı sıkıntı olmaz alabilirsin alan ark.larımız 6 ay normal girişi ufak bi ceza ödiyerek 200tl 9 yada 10 ayda burda kalabilir alıcağın araba çok teferruğatlı olmazsa rahat satarsın (m3 range,x5 vs ) s2000 tarzı aracı burdan satabilirsen zararın olmaz orda sıkıntılı çok kovalayan yok orda bilgin olsun şimdidende hayırlı olsun.
    Sistem Honda & PowerTune

rootx
    Misafir
    Tufan hoccam bir sorum daha olucak Gürcistana gitsem kendim araba satın alabilirmiyim orda direk türk vatandaşına araba satıyorlarmı? satın aldık diyelim türkiyeye sokarkan sorun olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim git kendin al zaten burdaki araç 15000usd ise orda 8000usd emin ol ztn kendi adına olıyosun istediğin plakayıda tfn-034 gibi orda tanıdık var yardımcı olur.türk ztn herkezveya kendin alırsın takribi 1500usd para harcıyon türkiyeye girmesi için gümrük vs. hiç bi sıkıntısı yok. iş yoğunluğumdan ve sürekli yurtdısına çıkmamdan sebeb böle fırsatı değerlendiremedim.senin imkanın varsa git bak seç beğen bedavaya al derim vergi yok hgs ogs yok ceza yok daha ne olsun yakıtı koy gez modeli
    Sistem Honda & PowerTune

rootx
    Misafir
    Eyv Teşekkürler hocam Allahın izni ile şu kredim bi çıksın gürcistana uçucam direk Bilgilendirdiğiniz için çok ama çok teşekkür ederim . Dünyaya bir kere geliyoruz onuda hayalimizdeki gibi yaşayalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrar sölüyorum tutulan araç mercedes ve BMW.. s2000 ve tayyar,350z alırsan 3000usd kadar gürcude zarar edersin burda satarsan karlısın ama ordan zararın olur. güvenilir sıkıntı yok.grsrz.
    Sistem Honda & PowerTune

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu daha önce çok tartışıldı. Forumda da bir konu daha vardı. Bence iyice araştırmadan girme bu işe. Umarım hayırlısı olur.

overblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konu ile gümrük bakanlığının yeni mevzuatı var. şikayet edilen araçlar toplanacak. vekalet ile gezme işi bitti
    komançero garage

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konu ile gümrük bakanlığının yeni mevzuatı var. şikayet edilen araçlar toplanacak. vekalet ile gezme işi bitti
    abi daha önce vekalet sistemi ilemi alıyolardı kendi üzerine almıyolar dimi
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

rootx
    Misafir
    @overblack nasıl yani ? ben gidip kendi üzerime araç alamayacakmıyım orda ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı overblack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mevzuatı görebileceğimiz bi kaynak var mı hocam?

rootx
    Misafir
    Sanmıyorum böyle bir şey olcağını pek Sezer abi bir sürü araba soktu şimdide satıyor öyle bir sorun olsa bu insanlar sokamazlar zaten kişisel yorumum.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşlemler o kadar kolay olsaydı şimdi herkes Gürcü plakalı araçlarla geziyor olurdu.. Millet çok meraklı değil 3-5 katı fazla verip aynı aracı buradan almaya..

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar kolay olsaydı kimse tr'den arac almaz 1000 km yol yapar gider ordan alır gelirdi. 4-5 kişi aldı diye kolay olcak degil.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet daha önce de vekalet ile alınıyordu. Araç hiç bir şekilde sizin üzerinize değil zaten, sadece orda sahibi olan kişi size vekalet veriyor. Bi nevi araç sizinmiş gibi oluyor burda. Bikaç yerden duyduğuma göre bu muhabbet de bitiyor. Araçların toplanma durumu varmış

rootx
    Misafir
    @driftboy @ibozum zaten etraf gürci plakalı araçlarla dolduğu için bu konuyu açtım ya bende hacım. sadece sezer abi değil sahibindende dolu araç var gürci plakalı . Çevremiz desen ona keza

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazları rize fındıklıya giderim. orda balık tutarken sık sık karşılaştığım gürcü biri var. ona sorduğumda üzerine araba alman için gürcü vatandaşı olmam gerektiğini söylemişti.
    SEAT SPORT

alpbodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya devlet enayimi arkadaşlar Burada vergi almayacak sizden , Noter masrafı almayacak, Sigorta almayacak vs.. Böyle bir durum varsa bile önümüzdeki günlerde bir yasa getirir buna engel olurlar, Biraz geri kafalı olacağım ama Anneannemin bir lafı vardır , Azıcık aşım kaygısız başım. 30 Liranız varsa 30 Liralık arabaya binin derim.

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rootx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @driftboy @ibozum zaten etraf gürci plakalı araçlarla dolduğu için bu konuyu açtım ya bende hacım. sadece sezer abi değil sahibindende dolu araç var gürci plakalı . Çevremiz desen ona keza
    eğer öyle dusunuyorsaniz suan burada da alman, hollanda, bulgar, romanya plaka arac dolu.. ancak biliyoruz ki tatilciler bunlar..
    oyle ha deyince gidip alinsa sadece tek sart 6 ayda girip cikmak olsa..

sahibinden de dolu yabancidan yabanciya arac var onlari almayi deneyin bakalim bi hacim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)