arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Sizin deneyimlerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var.
aracım şuan kaportada sökülmeye başlandı 2 3 haftaya boyanacak ve bineceğim temiz bir şey olmasını istiyorum içime sinsin istedim
ilk sorum:Araba boyanmadan boyanırken boyandıktan sonra önemli şeyler var mı ustama söylemem
gereken dikkat et demem gerek şeyler var mı çünkü o alttan astar zımpara izi boyada dalgalanma yandan
bakınca ve portakal pütürleri gibi şeylerden nefret ediyorum.bir konuda 106 yı fırından önce bir kat boyanıyor zımpara olup fırına giriyor bunu yapmaların sebebi nedir eğer iyi olacaksa o şekilde yaptırayım konu da bu http://www.techturkey.com/forum/show...aceramiz/page5
ikinci sorum ise:Boya sonrası fırından çıktıktan sonra uygulama bir iki ay yapılmasın diye okudum gaz çıkışı için fakat araba sökükken pasta zımpara yapsak sıkıntı olur mu
sonrasında ise ben bu boyayı korumak ve iyi bir parlaklık istiyorum neler almam gerekiyor baya bir bilgisizim açıkçası bir liste yapmamız gerekirse ne yapmam gerekiyor ilk başta yapacaklarım ve daha sonra sürekli olacak şeyler nelerdir bagaja amatörce bir set olsun istiyorum ve söyleyeceğımiz malzemeleri açıklarsanız ne işe yarar sıralaması falan çok sevinirim gerçekten bir amatörüm çünkümakine var bu arada. 0 dan başlayacağım açıkçası. aracım beyaz 106 gti. eksik bir şeyim varsa söylerseniz sevinirim,yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.