herkese selam,
babamın üzerine olan aracımızı üzerime alacağım.fakat plakayı değiştirmek istiyoruz.üzerindeki plaka da 06.ikimizinde ikamet adresi doğal olarak aynı.plakayı değiştirme imkanımız var mı?
teşekkürler..
herkese selam,
babamın üzerine olan aracımızı üzerime alacağım.fakat plakayı değiştirmek istiyoruz.üzerindeki plaka da 06.ikimizinde ikamet adresi doğal olarak aynı.plakayı değiştirme imkanımız var mı?
teşekkürler..
///MPower
O zaman problem yok. En azından geçen sene bu şekil bir satışta değişmişti. Son olarak satış esnasında noter'den teyid alınabilir.
ikametgah aynı ilçe karakoluna baglıysa degismiyor. Ama ilçede atıyorum 2 tane trafik şube varsa ve ikinizin ikametine farklı şubeler bakıyorsa değişir. Aynı ilçede 2 farklı trafik şube duymadım bu arada hiç
Sadece yapabilecegin savcılığa bir dilekçe ile bu plakanın eski sahibi yüzünden sıkıntıya giriyorum bilindik araba yolumu kesiyolar tarzı bi dilekçe yazarak farklı plaka alabilirsin.
Denedim , aynı mahallemden araba aldım , ikamet adresiniz aynı ilçede plaka değişimi olmaz dediler. Bilginize.
Plaka değişmez. başka trafik şubeye satıp plaka değişeceksin , sonra kendi üstüne alıp istediğin plakayı takacaksın. 2 kere plaka değişmen gerekiyor
Form > Function
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)