Beyler merhaba Ankarada özel bir yemek için ramada no4 tarzında sessiz sakin elit mekan önerileriniz varmidir fiyat konusu önemli degil
Beyler merhaba Ankarada özel bir yemek için ramada no4 tarzında sessiz sakin elit mekan önerileriniz varmidir fiyat konusu önemli degil
Fige iyidir Fige Restaurant . Ama No4 kadar sevdiğim başka bir yer bulamadım ben![]()
JenGoO Nickli Üyeden Alıntı
iran caddesinden yukarı cıkarken solda yosun filan var, onları geçtikten sonra soldaki mekan,
adını hatırlayamadım bir türlü, uzun zaman oldu gideli,
eğer kalite derseniz bence ankarada nadir mekanlarda.
portakallı ördek, özel şampanyalar, şaraplar filan.
Sheraton otelin karşısında nusr-et e gidebilirsiniz.
mezaluna değil,
haritadanda bakıyorumda adı çıkmıyor,
tam cadde üstünde 3 katlı bir mekandı.
kapandımı bilmiyorum,
2 yılı geçmiştir gitmeyeli.
hatırladım![]()
![]()
rafine![]()
Yaş ortalamasından şikayetçi insanlar
http://www.mekanist.net/mekan/116871
biz genelde iş yemeklerini balıkçıda yapıyoruz. tercihen tirilye veya kolyoz da oluyor...
balık istenmiyorsa çukurhan'daki divan restoran veya kale washington aklıma gelenler. çukurambarı pek tavsiye etmiyorum. ben kendim çukurambarda oturuyorum, hep kalabalık hep kalabalık. pek nezih ortamlar değil bence...
Eskisehir yolu üzerinde Çiçek Lokantası var hic gitmesin ama dışardan güzel biyere benziyor isterseniz bir göz atin
Jw Marriotta bu sene staj yaptım. Gerçekten SteakHouse'u çok başarılı. Onun dışında Fires and Flavors'u da tercih edebilirsiniz.
fige restaurantı tavsiye ederim, romantik aksamlar icin özel masa süslemeleri de yapıyorlar...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)