User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Dizel araçlardan anlayan kişiler YARDIM !

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Lightbulb Dizel araçlardan anlayan kişiler YARDIM !

yakın zamanda kendime sadece hafta sonları gazlamak için araç bakıyordum ama düşüncem benzinliden yanaydı taki bi arkadaşımızın AR kangosuna binene kadar şimdiki düşüncem dizele döndü ve aklımda 1.7 dti corsa var ufak bir araştırma yaptım ve araçta +200 leri alanlar bile olmuş ama ne kadar sağlıklı bilmiyorum ve 1.7 dti corsalarda bir kronik sorun varmış bu bana gercekten büyük dert açar mı ? yada benzinli fikrine gerimi dönmeliyim ? tavsiyelerinizi sunarsanız ve bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim elimde bütçe şuan icin 20.000 TL amaç 15.000 16.000 tl ye araç bakıp geri kalanını araca yatırmak şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Dctrlprn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.7dti ile ilgili hemen hemen herşey bu konuda konuşulmuş abi inşallah hakkında hayırlısı olsun

http://www.techturkey.com/forum/show...=1.7dti+kronik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dctrlprn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.7dti ile ilgili hemen hemen herşey bu konuda konuşulmuş abi inşallah hakkında hayırlısı olsun

http://www.techturkey.com/forum/show...=1.7dti+kronik
    bilgi icin saol corsa ile ilgili burad abilgi edindim ama bu paraya başka bir arac yapıla bilirmi yoksa corsa bu paraya mantıklı bir araç mı dizel yapmak ne kadar saglıklı bunlarla ilgilide bilgi alırsam burada cok sevinirim

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.7 Alıcaksan denenmeyen bişey denemen lazım fazla büyük turbo takmamalısın ve arabanın çıkartacağı güç belli ne yaparsan yap daha üstüne alamazsın ama zevk almak konusunda hemfikirim..
    CUP Edition

Finansinvest

batucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Farklı turbolarla bir sürü 1.7 dti yaptık herhangi bir sıkıntı yasamadilar. Kronik problemden kastınız nedir?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı batucan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Farklı turbolarla bir sürü 1.7 dti yaptık herhangi bir sıkıntı yasamadilar. Kronik problemden kastınız nedir?
    beyine yag kaçırıyormus direksiyon kutusunda sıkıntı var mış

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük turbolu oynanmış bir corsa yapmayı düşünüyorsan bence referansı olan yapılmış olan bir aracı satın almak seni maddi açıdan daha az yorar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    büyük turbolu oynanmış bir corsa yapmayı düşünüyorsan bence referansı olan yapılmış olan bir aracı satın almak seni maddi açıdan daha az yorar
    buyuk turbolu ve a dan z ye kadar 4 4 lük bir corsa yapmak istesem ve +200 er almaya calışsam ne kadarım gider tahmini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim bence eglence amacl istiyosan benzune geri don derim dizel yuksek devirlerde istidigin hazzi vermiyebilir benzin yuksek devuru daha cok sever ama dizel diuosan illaki corsalarda enjeksiyonlarda sorun yasiyanlar oldugunu dusunmustum alimunyum blok aldin yeni manifolt aldin motor daha rahat nefes alsin.diye listeye bakip.dayanma basincini kontrol etikten sonra sikistirma oranini arttirsan falan.filan desek bence 5000 ni asar gibi ama fiyati arttitran.motor olur manifoltu falan desigin fiyqta mukemmellestirirsin bence

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    haftasonluk araç alıcaksan zaten yakıt derdin yoktur.. bende git benzinli al.. benzinli araç candır bendede şu anda 2 dizel var ama benzinli araç gibisi yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftasonluk araç alıcaksan zaten yakıt derdin yoktur.. bende git benzinli al.. benzinli araç candır bendede şu anda 2 dizel var ama benzinli araç gibisi yok..
    peki bana benzinli araç önerin ne olur 20.000 tl para var elimde ben bu parayı sadece hafta sonu gazlamak icin bir arabaya harcicam araç ne olursa farketmez bana tat versin bastım mı gitsin integra düşündüm ama cok sıkıntılı araç dediler 1.6 is felan dedim ama onuda doldurmak kendi parası kadar bi maliyet bana deki şu arabayı 15.000 al 5000 de masraf yap ok gibi araba olur 180 190 hp de alırsın de 1 dk beklemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bu iş zevk işidir tarz işidir herkesin zevki keyfi başkadır..

ben sürüş keyfinden yanayım süratten ziyade.. gaza basdım mı homurdayan kükreyen elinin altında titreyen canavarları sevmişimdir.. o yüzdende bana keyif veren araçlar her zaman amerikan V8 'ler olmuştur... vette si mustangi fark etmez.. benim şahsen öyle param olsa haftasonu gezmelik araç alıcak olsam sanırım kendime 97 mustang 4.6gt alırdım .. 218 beygir stok hazır doluları var 350 beygirlik falan .. ben doldurmazdım ama doldurucak olsam sanırım hazır dolusunu alırdım uğraşmazdım doldurmakla birde.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu iş zevk işidir tarz işidir herkesin zevki keyfi başkadır..

ben sürüş keyfinden yanayım süratten ziyade.. gaza basdım mı homurdayan kükreyen elinin altında titreyen canavarları sevmişimdir.. o yüzdende bana keyif veren araçlar her zaman amerikan V8 'ler olmuştur... vette si mustangi fark etmez.. benim şahsen öyle param olsa haftasonu gezmelik araç alıcak olsam sanırım kendime 97 mustang 4.6gt alırdım .. 218 beygir stok hazır doluları var 350 beygirlik falan .. ben doldurmazdım ama doldurucak olsam sanırım hazır dolusunu alırdım uğraşmazdım doldurmakla birde.
    abi sen yaşın vermiş olduğu durulma dönemindesin biz yaşın vermiş olduğu patlama döneminde hafta sonu toplanıp hadi deneyelim dediler mi ben mustang ile 5 boy yerim bende senin gibi homurdanan arabaları severim sevdigim icin e21 kasaya v6 takıp aylarca sürdüm yetmedi yükledim oda zevk vermedi sattım yani sıkılmadan hafta sonu gazlaya bilecegim bir benzinli araç önerirsen bana değerlendiririm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Böyle yazıcağını tahmin etmiştim ..

o zaman herkesin tavsiye edebiliceği şeyleri edebilirim o fiyatlara temiz bir 306gti, clio rs,206 gti, bravo 2.0hgt, astra gsi olabilir ...

ama iki favorimden biri megane 2.0 coupe bunlar içinde özellikle F7R lar var hazır doluları var satılıkda 250 beygir gibi ciddi verileri var.. Birde c4 vts 2.0 stock 180 beygir hem modelli yeni nesil hem dolu cam tavanına kadar var bulabilirsen güzel olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle yazıcağını tahmin etmiştim ..

o zaman herkesin tavsiye edebiliceği şeyleri edebilirim o fiyatlara temiz bir 306gti, clio rs,206 gti, bravo 2.0hgt, astra gsi olabilir ...

ama iki favorimden biri megane 2.0 coupe bunlar içinde özellikle F7R lar var hazır doluları var satılıkda 250 beygir gibi ciddi verileri var.. Birde c4 vts 2.0 stock 180 beygir hem modelli yeni nesil hem dolu cam tavanına kadar var bulabilirsen güzel olur..
    f7r ları bende düşündüm ama temiz bulmak zor onuda ama bu saydıklarını değerlendireceğim abi

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hotrod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim bence eglence amacl istiyosan benzune geri don derim dizel yuksek devirlerde istidigin hazzi vermiyebilir benzin yuksek devuru daha cok sever ama dizel diuosan illaki corsalarda enjeksiyonlarda sorun yasiyanlar oldugunu dusunmustum alimunyum blok aldin yeni manifolt aldin motor daha rahat nefes alsin.diye listeye bakip.dayanma basincini kontrol etikten sonra sikistirma oranini arttirsan falan.filan desek bence 5000 ni asar gibi ama fiyati arttitran.motor olur manifoltu falan desigin fiyqta mukemmellestirirsin bence
    Rica ediyorum aynı yazıyı nokta ve virgül ile tekrar yazarmısın ?

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1,7 lerın su anda cılkı cıktı gıbı benzınlı arac herzaman dızelden hem daha az masraf cıkartır hemde daha zevklıdır al benzınlı gıt turbo yap ayn paraya daha fazla zevk alırsın belkı dusuk modellı bı arac alırsın ama turbo benzının tadı hıcbırseyde yok acıkcası dizele ben bır kere bulastım saglam denıldı aldık kac usta baktı sansmıdır kısmetmıdır butun motoru sıfırladık sıkıntı yaa bırınden baslıyon dıgerınden cıkıyon benzınlı oyle degılkı bozulan paragı degıstır devam et ben turbo benzınlıden yana oyunumu kullanırdım
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s40 t4 bakılabilir o paralara manuel turbo konforlu. Yol tutuşu biraz zayıf sanırım.

Octavia 1.8T alınabilir. Bu 1.8 ünite üzerine uğraşmak kolay bildiğim kadarıyla.

Clio rs bakılabilir atmosferik istenirse.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    s40 t4 bakılabilir o paralara manuel turbo konforlu. Yol tutuşu biraz zayıf sanırım.

Octavia 1.8T alınabilir. Bu 1.8 ünite üzerine uğraşmak kolay bildiğim kadarıyla.

Clio rs bakılabilir atmosferik istenirse.
    tavsiye için teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)