golf 4 1.9 tdi 90 hp aracımı satıp polo 6r 1.6 tdi almak sizce mantıklı mı arkdaşlar bana görüşlerinizi söylermisiniz ?![]()
golf 4 1.9 tdi 90 hp aracımı satıp polo 6r 1.6 tdi almak sizce mantıklı mı arkdaşlar bana görüşlerinizi söylermisiniz ?![]()
ewt düşük km yeni model ancak olayın en takıldığım yeri konfor yol tutuş viraj ve performans en önemli şey bu benim için
Bence performans olarak yazılım yapılırsa üzeceğini sanmıyorum. Forumda mevcut yazılım egzoz box araç fn2 typerdan biraz yavaş.(Kamer abinin kırmızı polosunu videosu vardı)
Konfor olarak arada uçurum yoktur bence. Sonuç olarak oda bi vw.
Sadık;
Kim kimi beceriyor daha iyi görmek için whatsappa gel aq![]()
neyse kirletme konuyu pis herif
Gel bi saplıyım dandik pejo'na
![]()
Mevzu dağılmış ayrıda, bence de polo alınır kardeşim.. Konfor olarakta üzmez, ufak dokunuşlarla da performansta istediğinden fazlasını alırsın..
biraz öyle olmuş abi de aldıktan sonra pişmalık duymak istemiyorum açıkcası hem ciddi güçler almak istiyorum farkedilir derecede dahahızlı olması 1.plan aslında![]()
bncede polo alınır ama ıcı bos yanı asırı derecede bunuda goz onunde bulundurunhelek 2010 2011 lerde yol bılgısayarı dıreksıyondan kumanda bıle yok o derece
tdi 90 motordan herkes güç alamaz çok emek ve maddi harcama yapmanız lazım polo sizin için daha iyi olur
RACE WERKS
@UFUK ALH motor pd kodlu değil mi ben mi yanlış biliyorum ?
Polo daha dertsiz tasasız bir seçim olur diye düşünüyorum... hatta düşünürseniz benim polomu da verebilirim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)