Merhabalar Arkadaşlar Öncelikle Size Hikayemden Bahsetmek istedim.
Honda Aşkı Bende Bambaşka Bir Aşk Tutku Adeta Özellikle Dc2 İntegra TypeR ve EK9 TypeR Aşıgıyım.
S2000 Kırmızısı İntegram vardı Satmak zorundaydım Nişanlandım Borcum Harcım Olmasın Diye Sattım. Ama bişeyler yapmalıydım ıcım kıpır kıpır caresızlık bır yandan arabasız kalmak diger yandan Bir karar aldım bundan 1.5 yıl önce Madem Arac Alamıyorum Hayalımdekı Aracın Parcalarını Toparlıyım Nasıp olursa bırgun hayalımdekı Aracı alırsam Dırek Takarım Aldıklarımı Dıye Dusundum Hani Dedim Ya EK9 typer hastasıyım dıye özelliklede orjinal Sarı olucaktı Hep Böyle Hayal Etmiştim.
İlk olarak burda techte satılık EK9 Typer Dıreksıon gördüm kafaya koydum ılk bununla baslıycaktık Birde Bursadan Satılıktı Simdilerde Cok Sevdıgım Yıldıray Abimle Tanıştım ve Direksıyonu Ondan Aldım Daha sonra parcaların devamı geldi sırasıyla Accord Typerdan cıkma Orj. Recora koltukları aldım Orj. Ek kasa navigasyon Sistemi ve EK9 typer kadran vs.
Parçalar Artık Kabaca Hazırdı Stickerlarına Kadar Hergun parcalar bana bakıyor ben parcalara baktıkca ıcım gıdıyodu Evlenıcektım Elim Ayagım Baglı Oldugu ıcın arabaya nıyetlenemıyodum velasıl dugunum oldu evlendık kafaya koymustum dugunden sonra alıcam dıye alıcagım aracı bıle 1.5 yıl onceden kafama koymustum Cok Eskı Arkadasım Murat Acar'ın Gözü Gibi Baktığı Orj. Civcivdi
16 JVJ 64 nihayetınde konustuk anlastık ve civcivi aldım.
Sonuc Olarak 2 Tane Hayalim Vardı Biri Eşimle Evlenmek Zorluklar,Talihsiz Günler ve Olaylardan Sonra Evlenmek Sonrasında Hayalımdekı Aracımada Kavuşmaktı ve her ikisinede kavuştum.
Allah Herkezın Gonlune Gore Versin Daha Cok Parca Lazım Tam Anlamıyla EK9 Cevırmek Icın Zamanım Var Sonucta Ben Bu Aracı Ömürlük Aldım Zamanla Maddiyatla Ins Hersey Olucak...
Şimdi Siz TechTurkey Ailesinin Beğenisine Sunuyorum Olumlu Olumsuz Tavsiyelerinizle Birlikte Yorumlarınızı Bekliyorum Maşallahı Eksik Etmezsek Sevinirim.
ARAÇIN ESKİ HALİ
ve İşe Koyulduk Yapılacak Çok İş Var
Farların Değişmesi Lazımdı Bizde Amerikadan Replica EK9 TypeR Farı Aldık Neden Orjinali Almadın Diye Sorucak Olursanız Serviste Ciftine 2400 TL istedikleri İçinBirazda İçine El Attık Tabiki
EN SON EKSTRA OLARAK EK9 V2 SEEKER SPOİLER ve EK9 OEM TIRNAKLI PLAKALIK
03.08.2015 GÜNCEL RESİMLER ALLAH NASİP EDERSE SIRADA SWAP PROJESİ VAR
Allah Kimseye Nasip Etmiyeceği Bir Şeyin Hayalini Kurdurmazmış Hersey Gönlünüzce Olsun...
YAPTIKLARIM YAPACAKLARIMIN TEMİNATIDIR.