User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
28 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Golf 6 R - Audi s3 8p

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Golf 6 R - Audi s3 8p

Bu iki aractan hangisini tercih edersiniz zaten motorlari ayni ama golf r in dsg sorun cikartirmi yada saglammidir ? Stage 2 plus max olcak sekilde dsg pist kullaniminda sorunsuzmudur ? Coupe yada 4 kapi almak bir farki varmidir,belki tek kapi olunca ikinci elde satisi dahami zor acaba

Sorular yukarida ama genel olarak dsg ve 4 kapi 2 kapi olayi ve genel zevkiniz s3&golf r fikkrlerinizi merak ediyorum
    Tesekkkurler...
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zor sorular
    Golf daha yeni cezbedici gibi ama s3 un ıc mekan, surus kalıtesı, yuksek hızda yol tutusu bana onu tercih ettirir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zor sorular
    Golf daha yeni cezbedici gibi ama s3 un ıc mekan, surus kalıtesı, yuksek hızda yol tutusu bana onu tercih ettirir.
    Surus dinamikleri farklimi yol tutus ayni degilmi serkan
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf bınmedım çok net seyler soyleyemem yuruyenlerı aynımıdır, nasıldır durumlar vs. Duyduklarım ve s3 tecrubeme göre yorum yaptım, yuksek hızda muazzam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lap Times (4)
    Track S3 Golf R
    Hockenheim Short 1:17.50 1:16.93
    Autozeitung test track 1:45.10 1:43.70
    Contidrom 1:40.35 1:38.41
    Inta 1:14.37 1:13.84

Yanılmısım golf r pıstte biraz daha ıyı sure yapmıs, gercı yuksek hız stabılıtesını gostermez bu,
    Kullanmadan karar vermemek lazım. sonucta farklı kasalar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf r'ın yüksek hızda 4 çekerden dolayı çok kaybı var özellikle 6. viteste. s3ün böyle bi kaybı yok
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu tam olarak aklımdaki soruların birleşimi gibi takipteyim. Kendi araştırmalarıma göre 2side çok mantıklı farkı yaratan daha ziyade R ın dsgli olması. Kimisi düz sever kimisi yeri geldiğinde trafikte kaldığında rahat etmek ister. Golfun bana göre asıl avantajı 4 kapı versiyonu olması ancak fiyatlar şu an hiç mantıklı gelmiyor. S3 ler daha gerçekçi rakamlarda. Audinin tahmini söylüyorum iç malzeme kalitesi 1 tık önde olabilir. İleride 30 turbo takma açısından düz vites yani s3 daha az masraflı olur gibi. Tercihlerle alakalı sonuç olarak ikiside çok iyi araçlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu tam olarak aklımdaki soruların birleşimi gibi takipteyim. Kendi araştırmalarıma göre 2side çok mantıklı farkı yaratan daha ziyade R ın dsgli olması. Kimisi düz sever kimisi yeri geldiğinde trafikte kaldığında rahat etmek ister. Golfun bana göre asıl avantajı 4 kapı versiyonu olması ancak fiyatlar şu an hiç mantıklı gelmiyor. S3 ler daha gerçekçi rakamlarda. Audinin tahmini söylüyorum iç malzeme kalitesi 1 tık önde olabilir. İleride 30 turbo takma açısından düz vites yani s3 daha az masraflı olur gibi. Tercihlerle alakalı sonuç olarak ikiside çok iyi araçlar.
    Buyuk turbo planim kesinlikle yok ama dsg buyuk rahatlik fakat iste masraf cikariyormu sonucta alcagimiz araba 50 bin lerde olcak minimum
    S3 biliyorum 1 tik kaliteli ama iste keske dsg olsaymis fiyat konusunuda gelince cok para isteyenler aylardir duruyor gibi kisin bir bakmk lzm fiyatlara
    Team PAŞAOĞLU

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanılmıyorsam 2011 model 4 kapı dsg li s3 gördüm nasyonelde satılıyordu rakam olarak 100+ bin TL isteniyordu ama dsg nin problem yaratacağını sanmıyorum ama düz viteste kafa rahat olacak 2+ bile olsa standart üstü olacağı için daha garanti s3. Dayanıklılığına birşey diyemiyorum ama dsg nin kullanımı pistte ciddi keyifli ve düzden kesinlikle hızlı o da ayrıca kafa kurcalayan bir durum. Dediğim gibi kullanım amacı piste çıkıp süre kasayımsa daha yavaş kalsada (vites açısından) s3 ama 4 kapı yeri geldiğinde ailecek bineyim trafikte dur kalkta sol ayak antrenmanı yapmayayım yeri geldiğinde hızlı olayım keyfime düşkünüm dersen golf R hangisini alsan akıl öbüründe kalacak türden bir seçim konusu

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Pist kullanımında DSG yağ soğutucusu takviyesi isteyebilir diye tahmin ediyorum ben.

İkisi arasında tercih yapacak olsam ben Golf R alırdım heralde. Ne bileyim, daha yırtık görünüyor ve DSG nin konfora katkısı tartışılmaz yani trafiğe girince vs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Audi tercih ederdim 3 kapı daha estetik duruyor spor otomobilde...

emoro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen hafta arkadaşlarla çok tartıştık bu ikiliyi ikiside birbirine çok yakın araçlar ancak Audi , fiyat konusunda biraz daha uygun olunca bizim kafa oraya yöneldi
    R.E.S

Caner B. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf R alalım bitsin bu iş

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf r kesinlikle daha hızlı
    Dsg problemi yok
    Çevresinde stage2+ golf r isteyen ulaşsın
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar işkembeden konusup milleti yanıltmayın yok s3 ün kaybı yokmuş golf r kayıp yaşarmış bilmem ne biliyorsanız yazında sorusuna cevap arayanlar gerçek sonuca ulaşabilsin ,
    S3 golf r dan malzeme anlamında daha kaliteli,
    Amaç piste cıkıp süre kasmaksa tabikide golf r alıcaksınız , ileride yaptığınız süreyi egale etmek isterseniz bunu golf r la cok daha rahat yaparsınız
    dsg olması aslında kuzen olan iki aracı farklı yerlere taşıyor
    İster 2+ yapın istereniz 30R yapın dsg konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız golf R da , tr de örnekleri var
    İki aracta 4 çeker haldex sistem sahibi , ikiside 4 teker aktarma belli süreden sonra gücün çoğunu 2 tekere dağıtıyor
    Kısaca amaç pist ise golf R yok rolling ve birr ttık daha kalite ise (malzeme , iç mekan vs ) audi s3

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes malzeme kalitesinin ve iç mekanın S3 de daha iyi olduğunu söylemiş ama bence Golf R ın orta konsolu, ekranı, geri görüş kamerası, navigasyonu olsun S3 ten iç mekan olarak çok daha ilerde, ayrıca recaro gibi bi opsiyonda var S3 de olmayan... Birebir aynı setupta iki aracı deneyin golf R her zaman geçer, bundan da emin olabilirsiniz. Ayrıca yüksek hızlardaki stabilliğide S3 de yok. DSG konusuna gelince, ilk kavramamı 63 binde değiştirdim, stock olupta 30 binde değiştirende gördüm. Kısacası bu birazda kullanıcıda bitiyo. 600 NM torka kadar sanzıman sorunsuz, en azından benimki oyle. Sonuc olarak Golf R sahibi oldugum için demiyorum ama bence Golf bu karşılastırmada her bakımdan daha üstün...

-Günalp- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende aradaki fiyat farkınıda göz önünde bulundurarak S3 diyorum.

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf r'ın 4 kapılısının olması da bence bir avantaj.
    2. el olsun, çoluk cocuk yeri geldiğinde binip ş.içi gezme olsun, mavi rengi olsun golf r daha cezbedici gibi gözüküyor...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

leoncupra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikiside dört çeker ikiside aynı makina iç aksam hariç her parçası nerdeyse aynıdır.2008 s3 2010 golf r kıyaslaması yapılıyorsa tabiki golf r hem daha yeni hem dört kapı seçeneği var doğal olarak ikinci elinide etkileyecektir,birde speed blue oldumu daha ne olsun.konsol konusuna gelinirse de dediğim modeller için golf r bence çok daha albenili ve kaliteli bir iç aksama sahip.s3 birde a3 gibi duruyor bilmeyenler için ama golf r hertürlü kendini belli ediyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)