User Tag List

9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: ANKARA Kaliteli Oto Ekspertiz ve Fiat Stilo H.K ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool ANKARA Kaliteli Oto Ekspertiz ve Fiat Stilo H.K ?

S.a Arkadaşlar , Herkese iyi günler ve iyi forumlar diliyerek konuya başlıyorum . . .

Nasip'se Yarın 23 Eylül 2014 Tarihin'de Ankarada Fiat Stilo marka bir araç için bulunacağız . . .

Araç 2005 Model ve 70 Bin Km'de ; Araç görünüş itibari ile diri ve orjinal duruyor sahibi herşeyine garanti verse'de bizim içimizin rahat etmesi vede elimizde satmaya kalktığımız'da bir belge olması kaydı ile genel'dede aracı servis bakımlı kullanırım sıfır bir başlangıç yapmış olmak için ANKARa'da İşini hakkıyla yapan bilindik Kaliteli Bir Expertize İhtiyacımız Var . . . (Aşti'ye yakın sanay isitesi & bölgesi olursa işimiz daha kolaylaşır . . .)

Sizlerin bildiği , tanıdığı , içimiz'den bu işle uğraşan Ankara'lı Arkadaşlar'dan yardımcı olunursa sevinirim.

Bir'de Fiat Stilo Hakkında Düşünceleriniz . . .

Orta bütçeyle uygun bir araç alıyım dedim aile tipi , Fiyattlar muazzam uçmuş arkadaşlar , 2.El bildiğiniz tavan yapmış tabi bunda Sıfır araç fiyatları , Yaz ayı vede Bayram'ında etkisi var.

Eski aracım Fiat Albea'dan alıyım dedim 2010 Modele 25 bin lira gibi fiyat çektiler .

Gidip Donanımlı bir araç alıyım dedim Megan 2 (Privigele) , Ford Focus ( Titanum X ) Km'ler uçuk temiz çok zor
    Boş kasaları muazzam fiyatlar'da en iyisi stilo alıyım dedim aradım taradım buldum sonunda Ankara'da . . .

Aslen Nissan 200sx düşüncem vardı . Sıkıntı yaratır diye vazgeçtim. Ardından BMW işi oda Asker'den gelince artık nasipse . . .

Şimdiden yardımcı olan olmayan herkes'ten Allah razı olsun . . . Allaha Emanet olun. . .

Bu arada Aslen Kastamonu / Tosyalıyım Hemşeri Sayılırız AnGaRa'lı Gardaşlarım bilgilerinize

BaTı Kentten El Salladım Size Görmediniz . . .

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stilolar görsel olarak, donanım olarak çok iyi olsa da yakıt tüketimi gerçekten fazla.

Yakmasına gitse malesef gitmiyor da, 1.6 103hp motor o kasaya az geliyor.

2006 modeli vardı bizde, 20binli kmlerde sattık. Şehiriçi 11-12lt altı yakmıyordu.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erciyes iş yerlerinde erkaya otomotiv var. check up yaptırabilirsiniz.

http://www.erkayaotomotiv.com.tr/

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Casablanca nickli arkadaş eski stilo kullanıcısı size yardımcı olur

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mikrop_Ali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Casablanca nickli arkadaş eski stilo kullanıcısı size yardımcı olur
    sene 2008 stilo ile gazlıyoruz o zamanlar
    Yavuz abinin dediği gibi eşek gibi gitmiyordu ama deli bir tüketimi vardı. En şikayetçi olduğum konu yakıt tüketimiydi

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sene 2008 stilo ile gazlıyoruz o zamanlar
    Yavuz abinin dediği gibi eşek gibi gitmiyordu ama deli bir tüketimi vardı. En şikayetçi olduğum konu yakıt tüketimiydi
    araca yapmış olduğunuz teknik değişiklerden bahsedermisin biraz body kit ve yarış ekipmanlarından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar yorumlarınız vede yardımlarınız için ; yorum yapan yapmayan , yardımcı olan olmayan herkes'ten allah razı olsun
    Bir çılgınlık yaptım aldım geldim. En kısa sürede araçla ilgili detayları vede fotoları paylaşıcam . . .

Öncelikle şunu belirteyim ; Bizim insanımızın gözünü çok korkutmuşlar yok parça v.s sıkıntısı bulunmaz , pahalı elektirik aksam sıkıntısı . . .
    Günümüz'de bu gibi konular baya bir aşılmış
    Yakıt'a gelince tüp var , 20 Krş yakıyor günümüz koşulların'da gitmemesine gelince evt. kalkışı dizel gibi çok atik değil benim pek hızla alakam olmadı için'de pek sorun etmiyorum. Fakat düz'de 120-140 arası araç pek zorlanmıyor . bir'de gittiniz pek hissettirmiyor. Donanımları'da cabası
    Tek sıkıntı SkyWindov servislere sorarsanız 4 Bin - 6 Bin TL Uğraşmak zor geldini biliyoruz'da işten anlıyanda yok zaten 0 çerçeve getirsen takartken bozarlar

Dün Ankarada Şaşmaz'da Ramazan Usta var. Anka Oto Ankarada olup'ta sunroff 'lu araç kullananlar bilirler . 10 Numara birisi 2 vida söktü sorun bu dedi . Ki artık yurt dışı alış veriş , 2.el yedek parçacılar size pek'te sıkıntı yaratmamakta
    Hayırlısı bakalım araç'a tamtığım tüm yenilikleri karşılaştım tüm sorunları sizlerle paylaşıcağım. . . Herkese iyi forumlar

boranaydogmus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin hayırlı olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Içeri cok ses alır süspansiyonlar sert yol tutuş orta 1.4 var kullandığım gazda 30 kez yakar iç kalite plastikler sert motor bizdeyken sorun olmadı temiz düzenli bakildiysa konfor arama donanım cok ama
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Köfrezde klima açık drag yapan ankaradan dönerken 290 + da motorcunun yanına gelip sigara yakan kaç kişi kaldı kardeşim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)