uğur dündar yapardı böylle şeyleri artık oda yok![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
hem müsteri mesafe begenmezler bide cakallık peşindeler. arada işini düzgün yapanlar kaynıyor. sonra korsan patlayınca vay efendim söyle böyle adam 1 lira bile alsa dırdır etmiyoki.
neyse banada yenikapı feribot iskelesinden atakoy galeriaya 45 lira almaya calıstı taksici google mapsten baktım 10.5 - 11km. alçılış ve1km'lik ücretiyle carpıyorm ediyorm 30-32 yi geçmemesi lazım. bu ne dedim bakıo yaslı baslı dayı bide fark etmemişimde kusura bakmada ben normalde taksiye cıkmıyormda nası olduda sıra halınde yazdı bana
1881 - 193∞
bu adamın eminim 2 sahibinden hesabı vardır piyasayıda yükseltenler böyle tipler
ibretlik ceza verilsin ki diğerleri yapamasın böyle şeyler.
Şerefsiz evladı. Bunları döveceksin ya ağzı yüzü morarana kadar döveceksin o....unun çıkarttığı. Bunlar yüzünden işini düzgün yapan taksiciler arada kaynıyor.
Geçen gün şehir içinde 3 şeritli yolun en sağ şeridinde 40 km hız ile gidiyorum diye selektör yapıyor sürekli kornaya falan basıyor. Deli oldum kan beynime sıçradı durdum, indim arabadan yanına giderken kaçtı yavşak. Plakasını aldım, her ay 1000 lira ceza ödesin de aklı başına gelsin şerefsizin. 1 değil 2 değil, bir gün ya hastanelik olacam ya karakolluk![]()
uzun metrajı,1 den fazla oç barındırıyor vıdeo
https://www.facebook.com/video.php?v=919707764710216
185 tl nedir ya
Aynı olay bizim de başımıza geldi, turist tanıdık biniyor giderken 20TL, dönüşte aynı mesafe aynı güzergah adam (adam yazdığıma bakmayın halk arasında oç olan tipler) 40TL istemiş, münakaşaya girişmişler bu taksici olan şeref yoksunu para üzerini yırtırak vermiş..
Yani azınlık olanları ayırt ederim ama taksicilerin genelinin ta amk, şeref yoksunu, insanlıktan nasibini almamış, aç gözlü, hırsız, adi insan müsvettleri..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)