Öncelikle Arkadaş Yazdıklarında Haklı Doğru Diyor Parasını İade Etmedim Ama Nedenini Buraya Yazmamış Madem Sen Yazmadın Ben Yazayım Güzel Kardeşim..
Arkadaş İlk Burada Parça Aradığında İstediği Parçalar Elimde Mevcuttu Fakat Arkadaş Pek Fazla Parça İşinden Anlamadığı İçin Beni Ustasınla Muhattap Etmek İstedi Ve Bu En Doğal Hakkı Ustasınla Görüşmemizde Alacakları Parçaların Toplamı Yaklaşık 8 Bin TL Gibi Bir Rakam Yapıyordu Toplu Malzeme Alınacağı İçinde Doğal Olarak Elimden Geldiğinde Güzel Fiyat Vermeye Çalıştım Ve Öylede Oldu Fakat Malzemelere Tek Tek Fiyat Verdim.Arkadaşa Malzemeleri Gönderdim Malzemeleri Teslim Aldı Fakat ARP Saplamalar İstanbuldan Gönderildi Ve Arkadaşın Ustası İstanbuldan Geldiği İçin Sırf 20 TL Kargo Parası Vermemek İçin Bir Sürü Kelime Yapıp Malzemeyi Kargodan Almadı Ve Malzeme Kendiliğinden İaede Edildi İstanbuldan Bir Telefon Geldi Arkadaş Malzemeyi Almadı Sapalamalar Geri Geldi Denildi Bende Teslim Alın yapıcak Birşey Yok Dedim Ve 40 TL Kargo Ücreti Ödedik..Malzemeyi Teslim Almamasının Sebebi İse Kargo Parası Değildi Aslında Biz Salağız Biz Hiç Birşey Görmüyoruz Duymuyoruzya Kendilerince Yedircekler Meğersem Arkadaş Başka Bir Yerden Ucuza İkinci El Saplama Almış Doğal Olarak Bunları geri İade Etmek İçin Kargo Parası Kılıf Gösterilmiş Bunların yanında Eğer Bana İlk Etapta 7-8 Kalem Malzeme Değilde Bu Kadar Parça Üzerinden Pazarlık Yapılmayıp Bana Sadece 2 Kalem Parça Alıcam Denilseydi Bende Ona Göre Fiyat Verirdim 8 Bin TL'lik Alınan Parça İle 2500 TL'ye Alınan Parçanın Fiyatı Hiç Bir Yerde Hiç Bir Zaman Bir Olmaz Esneme Payı Her Zaman Daha Fazla Olur Sanırım Bu Yöntemde Yeni Uyanıklık Oluyor Senden Bu Kadarlık Parça Alıcam Diyip Ona Göre Fiyat Alıp Sonra Ben Bunları Alıcam Diyip O Fiyat Üzerinden Almak Bu Alemin Yeni Çakallığı Sanırım

Ben Bu Siteden Çok Kişiyle Alışverişim Oldu Bir Allahın Kuluna Yanlış Yapmamışımdır Ve Sana Parayı Geri Vericem Diye Birşey Demedim Aksine Telefonuna Atmış Olduğum Mesajda Bu Parçaları Aldıysan Sadece Bu Para Dedim Tabi Bu Zaman Zarfında Alışveriş Gerçekleşmişti Ama Sen Uyanıklık Yaptığın İçin Bu Diyalog Bu Zamana Kaldı İster İstemez Bana Karşı Bir Sürü Uyanıklık Yaptın Kardeşim Seni Dolandırıcak Olsam Elimdeki Kollarıda Sana Gazlardım Yalanmı ? Sana Ne Dedim Elimde Kol Var Ama Senin Aracına Uymuyor Dedim Birşeyleri Gazlamanın Peşinde Olsam Bunlarıda Sana Çakardım Yani Beni Tanıyan Tanır İstediğin Yere İstediğin Şekilde Konu Açabilirsin Bir Emin Ol Vicdanen Çok Rahatım..Hakkında Suç Duyurusunda Bulunma Hakkım Var Hakaretten Ötürü Sahtekar Kelimesinden Ötürü Ama Yapmıcam Sebebide En Sonki Mesajında Yazmışsın SAKAT Bir İnsanı Dolandırdın Diye Bunun Yüzünden Yapmıcam Ama Eğer Sakat Değilsende Böyle Birşey Diyorsan Allahından Bul Derim Başkada Birşey Demem..Ve Paranıda İade Etmicem 1200 Türk Lirasına Sıfır Wiseco Piston Yok Kardeşim ABD'de Bile Yok O Fiyata Baştan Deseydin 1500-1600 Derdim Diğer Parçalarada Ona Göre Fiyat Verirdim.Ve Sen Sen Ol Bir Daha Böyle Bir Uyanıklık Yapma..
Bu Sitede İnsanlar Üyelik Tarihi Ve Mesaj Sayısına Göre Değerlendirilerler..Diğer Kullanıcı Arkadaşlarada Şunu Söyleyim Hem Adminlerede Sesimi Duyurmuş Olurum En Az 10 Admine Mesaj Atıpta Sorunum Çözülmediği İçin belki Bir Vesili Olur En Az 350-400 Adet Mesajım Vardı Yani Mesaj Sayım Fakat Şuanda Nasıl Olduysa Bu Sitenin Değişimden Sonra Buhar Olup Gittiler Adminlerde Bununla İlgilenirseler Memnun Kalırım