Evet abiler kardeşler Müziğiniz ,Videonuz,Filminiz topiğinden sonra böyle bir konu iyi olacaktır herkes okuduğu veya okunması gerektiği kitabı önerirse bence çok faydalı olabilir.
Khaled Hosseını - Uçurtma Avcısı
Evet abiler kardeşler Müziğiniz ,Videonuz,Filminiz topiğinden sonra böyle bir konu iyi olacaktır herkes okuduğu veya okunması gerektiği kitabı önerirse bence çok faydalı olabilir.
Khaled Hosseını - Uçurtma Avcısı
22 senedir kendim kitap okuma isteği ile aldığım 2. kitabımdır, normalde hiç kitap okumam. (Bir de iyi bir bokmuş gibi yazıyorum.) Henüz başlayamadığım için yorum yapamayacağım ama boş bir kitap olduğunu sanmıyorum. İlk aldığım kitap ise Piyon idi.Kitaplarla hiç aram yoktur normalde ama, bir okuma hevesi geldi bakalım, bundan sonra Tolkien serilerine başlamayı düşünüyorum.
![]()
1984
![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
Hevesin için vesile olduysam ne mutlu dikkate alacağım önerilerini bende yazıyorum ufaktan 37.sayfaya geldim kendi kitabımda![]()
Stefan Zweig - Acımak
En son 2-3 yıl önce okumuştum bu kitabı. Dahada nasip olmadı kitap okumak. Hemen her hafta diyorum ki yarın tamam bu iş. Başlıyorum okumaya. Ama olmuyor... İnternet galip geliyor.
Byte-R
instagram: dogancglr
Soner Yalçın - Kayıp Sicil...
Ne yalanlar, ne çarpıtmalar..
Doğru diye duyduğunuz şeylerin aslında ne olduğunu görünce hem şaşırıyorsunuz hem de biraz daha tiksiniyorsunuz..
Paranoya
Ozellikle yeni ise gircekler okusun
Hayatimda kitap okumadim nerdeyse ama bunu hemen bitirdim
Zülfü Livaneli - Serenad
Bana Zülfü Livaneli'ni sevdiren kitaptır, kesinlikle tavsiye olunur. Bu kitaptan sonra yazarın diğer kitaplarını zaten okuyacaksınızdır.
benim şu an okuduğum biraz hikaye gibi 2 haftadır boş zamanlarda trende filan okuyorum işe gidip gelirken 1 haftası kaldı sanırım.. Sineklerin Tanrısı.
Birde gaza gelip henüz başlayamadığım 6 7 aydır da dolapta bekleyen kitap var ama tırsıyorum ibiştenBir Mühendislik Üçlemesi HINÇ var kalınca bişey ve ağır gidicek sanırım.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
John Verdon- Şeytanı uyandırma
Polisiye, perde arkası çok Karışık cinayetler bu tarz Kitapları sevenler için john verdon tavsiye ederim her Kitabı'nı heyecanla okuyorum
uzun zamandır okumaya fırsat bulamadığım kavgamı okumaya başladım adolf hitler in 6 aylık cezaevi hayatında kaleme aldığı hayatı
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)