Uzun uğraşlar sonunda diplomayı aldım ve ilk iş olarak askerliği aradan çıkarttım![]()
Temmuz ortalarında askerden geldim bir güzel tatil yaptım ve piyasanın hareketlenmesini bekledim. CV'mi iki yere gönderdim sadece ve bir yerden geri dönüş oldu ve ilk iş görüşmesine gittiğim yerde işe başlıyorum
Sıralama olarak tersten başladık gerçi ilk başta genel müdür ve üretim müdürüyle birlikte oturup konuştuk epey soru sordular başarıyla orası sonuçlandı. Daha sonra insan kaynaklarına yönlendirdiler orası da epey bir zorladı yani üretimi kötülemek için elinden gelen herşeyi yaptı ama kararlıydım ters köşe olmasına izin vermedim ve orayı da atlattım![]()
Ve sonuç olarak kurumsal bir firmada güzel bir sorumluluk alarak işe başlıyorum.
Üstünberk Holding - Bestal A.Ş. 'de pres üretim mühendisiyim aynı zamanda iç denetçi belgem olduğu için denetim sorumlusuyum. Bunların dışında bakımla satın almayla planlamayla birlikte çalışacağım yani epey hareketli bir iş hayatı beni bekliyor![]()
Çok değişiktir ki bu net olarak belli olduktan sonra sanki sınavdan bir gün önce olan karın ağrısı gibi bir heyecan var. Yarın sabah ilk iş günüm olacak ne olacak nasıl olacak cidden çok merak ediyorum.
Bu güzel günümü sizlerle paylaşmak istedim sadece umarım bu yolda hakkını vererek ilerleyebilirim![]()
Herkese iyi forumlar