http://www.sahibinden.com/1997_honda...XQQdisplayitem
kısmetse salı günü bu aracı almayı düşünüyoruz aracı tanıyan bilen varmı acaba?
preludelerin kronik sorunları varmıdır ???
şimdiden teşekkürler
Saygılar
http://www.sahibinden.com/1997_honda...XQQdisplayitem
kısmetse salı günü bu aracı almayı düşünüyoruz aracı tanıyan bilen varmı acaba?
preludelerin kronik sorunları varmıdır ???
şimdiden teşekkürler
Saygılar
DD-Tune
Mechanics -Tuning - Accesories
EcuTech Chiptuning -Remapping
www.ddtune.net
www.instagram.com/ddtune
kronik 4ws ve şanzıman sıkıntıları var.şanzıman değişmiş diyo gerçi.standart body aksesuarları yok ama fiyat fena değil...
ben biliorum bu arabayı.bildigim kadarıyla baya bi para harcadı.preludwe delisidie.bizim apartmanın altında internet cafe si war sahibinin..çok guzel duruodu
DD-Tune
www.ddtune.net
www.instagram.com/ddtune
Benim arkadaşım aldı, aslında arabanın kendisindne memnun, gidişini falan da çok beğeniyor, ufak kaza yaptı parça bulmak biraz sıkıntı oldu ama belki de servisindne kaynaklandı, emin değilim.
Düz vites yapma imkanın varsa çok daha güzel olabilir ama. Düz viteste de her şanzıman uyum sağlamıyor sanırım. Vtec altında kalıyormuş falan vardı konusu forumda...
civic'in 1.1 i olsa sen onu tercih edecektin sanırım...allahtan yok öle bir model
2.2 Vtec ile 1.4 ü mukayese edebilmen şahane bir durum... Hem de biri Civic diğeri Prelude, aynı araçlar da değil...
DD-Tune
www.ddtune.net
www.instagram.com/ddtune
valla yanlış anladın sanırım beni.. duz vıtes 1.4u otomatık prelude tercıh ederım zevk meselesı..ha verseler bınmezmısn dersen cvbım hayır bınmem olurdu... kendı fıkrım prelude fazla bılmem ama cok tutulmadıgı bellı sonucta vergısı var 2.2 motor bunlarıda düşünmek lazım pazardan elma almıyoruz
4ws sorunu var diyorlar.şanzımanı manuele çevirenlerin birkısmı orjinal prelude şanzımanı kimileride honda accord 2.2 şanzımanı kullanıyorlar.
aynı olsa gerek şanzımanlar farklı olsa uymaz çünkü
araç güzel çok güzel parçalarda var modifiye için.
hayırlısı olsun ne diyelim![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
Bi yerde okumuştum..Manuele çevirmenin maliyeti aşağı yukarı 7 bin ytl imiş. ne kadar doğru bilemiyorum.
Dr.Ecu
nıssandan once bende bayagı bır arasıtırdım.guzel kasa ıkıler hondada murat var onla cok baktık konustuk tek sanzıman problemı cıkarıyormus oda degısırsenn bı daha cıkarmaz 100 km daha.bence araba cok dırı duruyor yanlız bu renk prelude varmıymıs.komple boyalı olmasın bak once yoksa dıgerler ayrınltılar onelı degıl
ben suan 97 prelude kullanıyorum.radar honda seref usta tarafından duz vıtese cevırıldı.sanzıman olarak accord sanzımanı kullanıyorum.sımdıye kdar herhangı bır sorunum yok.onun dısında 4 ws sorunu preludelarda kronık problem asırı derecede hassas arka tekerlerı kaldırıma dokundugu anda arızalanıyor.ben 4ws yı ıptal ettım ve o sekılde kullanıyorum acıkcası cok buyuk bır fark yok benım acımdan.aldıktan sora rotllerı salıncak gergı lastıklerını vıraj demır lastıklerını kontrol ettır veya dırek degıstır.bu arada duz sanzımanla otomatık arasında 100ytl benzınde 60-70 km fark edıyor bunuda belırtmek ısterım.bunu dısında bır sorun olursa yardımcı olurum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)