User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: 1.3 CDTİ Turbo Boost Göstergesi.

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1.3 CDTİ Turbo Boost Göstergesi.

1.3 D sport aracıma boost saati bağlamayı düşünüyorum aklıma takılan bazı sorular var bunlarında açığa kavuşması için yardımınıza ihtiyacım var arkadaşlar.

1.Öncelikle turbo hortumlarım yarısı plastik yarısı kauçuktan yapılmış bunlardan T almam birazcık zor, plastikten vakum için çıkışı nasıl alabilirim aleminyum veya demir olsa rekor kaynatıp yoluma devam edebilirim.plastikte kaçak olma ihtimali nedir ne değildir hiçbir fikrim bulunmamakta.

2.vakum ölçüm çıkışını intercoolerdan sonra ve boğaza yakın almayı düşünüyorum ki borularda kaçak olduğunda basıncın düşüklüğünden anlayabilirim diye ama basıncı sağlıklı ölçebilirmiyim diyede ikilemde kaldım.

dizel aracına boost saati bağlayan arkadaşlar bi yardımcı olun hele şu garibana

dark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzgün bağlantı olduktan sonra kaçak sıkıntısı yaşamazsınız. En doğru ölçüm için emme manifolduna en yakın yerden bağlantı yapın. Bu arada dizelde vakum olmaz basıncı kast ettiniz sanırım orda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı çapta bir boruya rekor yaptırıp esnek hortum kesilerek araya girilebilir bence en sağlıklısı bu şekilde olur..
    ...

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlardan önce bence arabayı bas kankito
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en basitini söylüyorum, lpg ciye gidiyorsun, sarı lpg nozzle ları var, matkapla birgüzel deliyor, sıvı conta sürüp nozzle ı takıyor, 5-10 tl masrafın olur, doğrudan hortumu sensöre veya göstergeye bağlarsın iş biter.

tabi manifoldu deldirmemek isteyebilirsin, bu durumda, basınç olan hortumlardan birini kesip, nalburdan alacağın T ile işi bitirebilirsin.

E.Güleç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç uğraşma bende corsa var bizde geçen gün böle kara kara düşünürken güzel bir yol bulduk bağladık sanayi tipi boost saatimizi yarın fotolardan burdan yazarım tekrar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dark Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Düzgün bağlantı olduktan sonra kaçak sıkıntısı yaşamazsınız. En doğru ölçüm için emme manifolduna en yakın yerden bağlantı yapın. Bu arada dizelde vakum olmaz basıncı kast ettiniz sanırım orda
    evet basıncı kast etmiştim vakumda,vakum diyip durmuşum sağolun cevabınız için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı çapta bir boruya rekor yaptırıp esnek hortum kesilerek araya girilebilir bence en sağlıklısı bu şekilde olur..
    plastik olduğu için pek güvenemiyorum diş açıp rekor takmaya dediğin gibi yapmayı düşünüyorum berkay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlardan önce bence arabayı bas kankito
    yeter basıklığı kanka sen jantlardan haber ver

Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en basitini söylüyorum, lpg ciye gidiyorsun, sarı lpg nozzle ları var, matkapla birgüzel deliyor, sıvı conta sürüp nozzle ı takıyor, 5-10 tl masrafın olur, doğrudan hortumu sensöre veya göstergeye bağlarsın iş biter.

tabi manifoldu deldirmemek isteyebilirsin, bu durumda, basınç olan hortumlardan birini kesip, nalburdan alacağın T ile işi bitirebilirsin.

bilgileriniz için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi yaparsam deleceğim boru şu ancak plastik olduğundan dolayı pek güvenemiyorum açıkcası.

Alıntı E.Güleç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hiç uğraşma bende corsa var bizde geçen gün böle kara kara düşünürken güzel bir yol bulduk bağladık sanayi tipi boost saatimizi yarın fotolardan burdan yazarım tekrar.
    fotoğraflarla birlikte cevabınızı bekliyorum teşekkürler

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski aracımda (corsa van 1.3cdti) boost göstergesi vardı alırken istememiştim, forumdan bir arkadaştan almıştım aracı o nedenle tam nasıldı bişey diyemem.
    ama yanlış hatırlamıyorsam intercooler girişine yakın bir yerden bağlanmıştı ve orası plastik bir parça değil

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu hortlatmış olucam ama bende defi turbo göstergesi siparişi verdim.nasıl uygulanıyor.nelere dikkat edilmeli ve kim takabilir.şimdiden teşekkürler

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı R.I.P Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski aracımda (corsa van 1.3cdti) boost göstergesi vardı alırken istememiştim, forumdan bir arkadaştan almıştım aracı o nedenle tam nasıldı bişey diyemem.
    ama yanlış hatırlamıyorsam intercooler girişine yakın bir yerden bağlanmıştı ve orası plastik bir parça değil
    Senin aldığın araca saati ben taktırmıştım. Adamlar sanki boost saati taksınlar diye, 2 kauçuk hortum arasına sert bi plastik koymuşlar. Bizde o plastik parçaya T takıp basıncı oradan okumuştuk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladıgım kadarıyla bu T aldıgımgöstergenin kutusundan çıkıyormuş.bu T yi hangi boruya baglamamız gerekiyor.bu arada araç kia picanto crdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mikelazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu hortlatmış olucam ama bende defi turbo göstergesi siparişi verdim.nasıl uygulanıyor.nelere dikkat edilmeli ve kim takabilir.şimdiden teşekkürler
    Ben aleminyum boru alıp 8mm lik klavuz ile diş açıp rekor takıp ,boğaza giren hortumun arasına girdim.Yarın fotoğrafını çekip buraya atarım.Bu arada replika defi mi aldığınız ürün ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FK.Sub Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben aleminyum boru alıp 8mm lik klavuz ile diş açıp rekor takıp ,boğaza giren hortumun arasına girdim.Yarın fotoğrafını çekip buraya atarım.Bu arada replika defi mi aldığınız ürün ?
    bilmiyorumki replicamı hepsi burada dan aldım.cuma sipariş ettim.daha gelmedi.westage borusuna T yapıp takmaya karar verdim gibi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)