Selam arkadaslar
ben belcikadan Murat, kismetse seneye memlekete temelli donecegim icin turk forumlarina takilayim dedim.
Rx7mi sizlere tanitmak istedim. Tabi oda benle beraber trye gelecek.
Sorulariniza ve goruslerinize acigim.
![]()
Selam arkadaslar
ben belcikadan Murat, kismetse seneye memlekete temelli donecegim icin turk forumlarina takilayim dedim.
Rx7mi sizlere tanitmak istedim. Tabi oda benle beraber trye gelecek.
Sorulariniza ve goruslerinize acigim.
![]()
araca yorum yok maşallah demek kalıyor.fotoğraflara yorum yapayım ben en güzeli 2.foto mükemmel.araç hakkında biraz bilgi ve daha fazla foto iyi olurdu![]()
CEE 87 CORSA C https://r.resimlink.com/H3JFn.png
CAZ83 http://i.hizliresim.com/Mo5XR2.png
RR183 EG CİVİC https://r.resimlink.com/Zr6xZ.png
Tabiki sorun degil;
Arac 92 model fd3s. Orginalinde twinturbo olan 13b-rew.motoruna hks single turbo takildi. Motorun kendisi ayriyeten extreme portlanmistir. radyator/intercooler setupu olarak greddy v-mount ve koyo alu radyator takildi, egsoz komple kakimotonun titanium versiyonu. Hks 50mm external wastegate. 1600cc injectorler, 2x bosch benzin pompasi. Ecu olarak Apexi power fc bulunmaktadir, bunun yaninda greddy boostcontroller ve hks twinspark ve daha nice parca takilmistir.
ic kisim olarak neredeyse hersey sokuldu agirliktan kazanmak icin, orginal koltuklari recaro rz kevlar versiyonlari ile degistirilmistir, ve carbon parcalarla donatilmistir. Bu kista rollcage takacam.
fren sistemi olarak onlere D2 356mm 8pistonlu big brake kit takilmistir. Amasor olarak sertligi ayarlanabilir buddyclup coiloverslar takilidir.
Herşeyiyle çok çok güzel maşallah aracın her noktasından özenerek hazırlandığı belli oluyor.
Stoplar Mayday garage ın ürünü sanırım birde gece fotoğrafı fena olmazdı stoplarla birlikte![]()
Mapped by DR.ECU
Masterpiece tessekur ederim iltifatlar icin.
stoplar kendi urunum
yapim asamasinda cektigim fotolar;
![]()
hoş geldiniz. bu karma janjanlı renk popülasyonu tekrar artmaya başladı sanırım. maşallah aracınıza.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
maşallah çok güzel görünüyor sadece aynalar biraz küçük kalmış arabayaOnun dışında Tr ye getirmeyin bence yazık ederler bu güzele
![]()
Maşallah. Aracın özenerek yapıldığı her halinden belli. Türkiye'ye geldiğinizde epey ses getirecek gibi.![]()
Hocam aracın için maşallah ama Tr ye gelirken direksiyonu sola alman gerekli yoksa trafiğe çıkamazsın.
Tessekurler arkadaslar!
Frid; aynen bu tarz renkler tekrardan moda olmaya basliyor, ama seneye yaza dogru burda veya trde orginal rengine (kirmizi) boyatacam, yada en kotu ihtimal komple siyaha.
Oznsrl; neden yazik olurki? Sonucta bu tur arabalari turkiyede daha cok gorebilmek daha guzel olur.
Kendi sesi bile cok yuksek cikiyor yani fazla ses getirmesede olur![]()
Maşallah süpermiş.Aracın videosu var mı ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Aracın body sinde aşırılığa kaçılmış ön tampon yan marşpiyel vs
Onun dısında güzel görünüyor güle güle kullanın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)