![]() |
|
|
#77 |
![]() |
kilonun önemini burdan net bi şekilde gördük keşke başka arabadan cam car yaparak deneseydiniz maşallah iki aracada gnsye çip egs ye kpor baya yaramış
|
|
|
|
|
|
#78 |
![]()
Otomobil: i-vtec...
|
bulo ıle bızım delsolun denemesı ıyı oldu. 2 boy gectı del solu
delsol 1200 kılo bulo 950 ![]() __________________________________ MahaLLenin En İyi Oynayan Çocuğu Çıkıpta SöyLer Ya.. ' Ben tek Siz Hepiniz !! ' İşte Aynen öyLe.. ![]() Special Thanks to; Sami Ramazanoğlu & Yüreğir Tekeli & M&T Auto & Erdem Günay
|
|
|
|
|
|
#79 |
![]()
|
bu arada erdem vıdeo ıcın saol o geceden bı vıdeo olması ıyı olmus ızlemek keyıflı
ama bu vıdeoda 1 boy gerıdene gore ben m3 u 3 boydan fazla gecmısım kanka ![]() __________________________________ MahaLLenin En İyi Oynayan Çocuğu Çıkıpta SöyLer Ya.. ' Ben tek Siz Hepiniz !! ' İşte Aynen öyLe.. ![]() Special Thanks to; Sami Ramazanoğlu & Yüreğir Tekeli & M&T Auto & Erdem Günay
|
|
|
|
|
|
#80 |
![]() |
selçuk bu gns cuprada eksoz varmıydı ben yok die hatırlıyorum rolinglerden sessiz sedasız bir gidişi vardı yoksa yanılıyormuyum
|
|
|
|
|
|
#81 |
![]()
|
nerden vardınkı bu kanıya sen m3 gecmıyormusun kanka?
__________________________________ MahaLLenin En İyi Oynayan Çocuğu Çıkıpta SöyLer Ya.. ' Ben tek Siz Hepiniz !! ' İşte Aynen öyLe.. ![]() Special Thanks to; Sami Ramazanoğlu & Yüreğir Tekeli & M&T Auto & Erdem Günay
|
|
|
|
|
|
#82 | |
![]()
|
Alıntı:
katı bıle ustunde duruyor dıye yazmıstım oncekı sayfalarda ![]() __________________________________ MahaLLenin En İyi Oynayan Çocuğu Çıkıpta SöyLer Ya.. ' Ben tek Siz Hepiniz !! ' İşte Aynen öyLe.. ![]() Special Thanks to; Sami Ramazanoğlu & Yüreğir Tekeli & M&T Auto & Erdem Günay
|
|
|
|
|
|
|
#83 |
![]() |
kanka ben okudadım hiç bir yorumu okumuş olsam sormazdım zaten
|
|
|
|
|
|
#84 |
![]() |
selçuk delsolu 3 boy geçtim arabam 1080 kilo ayrıca arkada bas kabin ve 80 kiloluk arkadaşım vardı yanımda delsol 1200 enteresan
__________________________________ SARI & BASIK & OFSETLİ
|
|
|
|
|
|
#85 | |
![]() |
Alıntı:
![]() __________________________________ SARI & BASIK & OFSETLİ
|
|
|
|
|
|
|
#86 |
![]()
Otomobil: MK2 CUPRA
|
misafirlikte olduğum için yetişemedim m3 ve stı ı görmek isterdim bu h.içi 2 tane evo ile çıkıcaz haber veririz..
__________________________________ Mustafa GüNeŞ 34GNS50 |
|
|
|
|
|
#87 | |
![]()
|
Alıntı:
![]() __________________________________ Mustafa GüNeŞ 34GNS50 |
|
|
|
|
|
|
#88 |
![]() |
maşallah enz ye
![]() |
|
|
|
|
|
#89 | |
![]()
|
Alıntı:
1060 kılo suan TB msn yazısmalarımızda senı herturlu gecerım cunkı 900 kıloyum felan dıyordun guzel kardesım hatırlatırım bızım trex okadar turbo aksamı oldugu 17 lerı oldugu 76 lık boruları oldugu halde 950 kılo arka koltuklarını gormedım sankı ben dun gece senın ama yanlısmıyım acaba del sol 1200 kılo emın olabılırsın. T top tavan oldugu ıcın guvenlık onlemlerı adına saglam malzemelerden yapılmıs bı arac. nasılkı cabrıo m3 agırsa delsolde agır ![]() __________________________________ MahaLLenin En İyi Oynayan Çocuğu Çıkıpta SöyLer Ya.. ' Ben tek Siz Hepiniz !! ' İşte Aynen öyLe.. ![]() Special Thanks to; Sami Ramazanoğlu & Yüreğir Tekeli & M&T Auto & Erdem Günay
|
|
|
|
|
|
|
#90 |
![]()
Otomobil: White ClioRs&ies
|
|
|
|
|
|
|
#91 |
![]()
Otomobil: IMPREZA STI @ GOLF TDI
|
bişşey değil selçuk arkadaşlar bu videoları alay konusu olsun dalga geçelim ben herkesi geçerim demek için koymadım sonuçta tayyar atmosferik benturbo bu aracım ama araç ciddi manada iyi gidiyo emeği geçen herkesin eline sağlık güzel yürüyo
|
|
|
|
|
|
#92 |
![]()
Otomobil: IMPREZA STI @ GOLF TDI
|
|
|
|
|
|
|
#93 | |
![]()
|
Alıntı:
![]() __________________________________ MahaLLenin En İyi Oynayan Çocuğu Çıkıpta SöyLer Ya.. ' Ben tek Siz Hepiniz !! ' İşte Aynen öyLe.. ![]() Special Thanks to; Sami Ramazanoğlu & Yüreğir Tekeli & M&T Auto & Erdem Günay
|
|
|
|
|
|
|
#94 |
![]()
|
enz güzel bi araç eski sahibinide tanıyoruz hayırlı olsunda ENZ DE neler var vede kaç hp yaklaşık veriyor dyno ölçümü varmı acaba?
__________________________________ Mustafa GüNeŞ 34GNS50 Son Düzenleyen 34GUN34; 22-09-2008 00:20. |
|
|
|
|
|
#95 |
![]()
|
kanka yanlıs bılmıyorsak komple egzoz,reflash ve 1.1 cont basınc var ENZ de. yanlıs varsa Erdem duzeltır
__________________________________ MahaLLenin En İyi Oynayan Çocuğu Çıkıpta SöyLer Ya.. ' Ben tek Siz Hepiniz !! ' İşte Aynen öyLe.. ![]() Special Thanks to; Sami Ramazanoğlu & Yüreğir Tekeli & M&T Auto & Erdem Günay
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|