Arkadaşlar susturucu iptalilinin kimi yerde tork düşürüp aracı geri düşürdüğünü okudum bu işin doğrusu nedir ses olarak bakıldığında iptal olduğunda ses çıkıyor ama performans bakımından nasıl ?
Arkadaşlar susturucu iptalilinin kimi yerde tork düşürüp aracı geri düşürdüğünü okudum bu işin doğrusu nedir ses olarak bakıldığında iptal olduğunda ses çıkıyor ama performans bakımından nasıl ?
ben yazılımlı 1.6 tdcı focusta sokmustum rahat 3 4 boy gerıye dusurmustu deneyerekte emın oldum bundan...aractan aracada degısebılır bu durum
Arkadaşlar araç 1.3 mjet yazılım var bizde durum böyleyse 1.7dti corsalar nasıl yürüyor adamlar komple düz yapıyor ?
Geçen hafta 51'lik düz boru yaptırdım aracım 1.7 Dti corsa (yazılımsız), sona kendi susturucusunu taktırdım ve gayette memnunum. Zaten hantal olan araçta azıcık da olsa herhangi bir değişim hissediliyor hemen ve düz boru+susturucu ile bunu hissettirdi. Sadece düz boru yaptıranlarda kayıplar olduğu duymuştum bende ama nedenini bilemiyorum.
benım araca tıkanmıs kat ve tıkanmıs orta susturuyu soktukten sonra duz boru yaptık rahatlar dıye tam tersıne sagarlasmıstı ortaya susturusu koyunca kendıne geldı.
TeKS@S
Bende orta susturucu yok kat ve son susturucu var atmosferikte ortayı çıkarınca bende geriye düşmüştüm
Net bir cevap yok bu konu hakkinda ben cut out yaptim yapan egzozcu uyduruk bisey yapti cikis tarafi gazin akis yonune dogru degilde hemen hemen 180 derecelik bi aciyla vermis cikisi. Araya kaynattigi borular oem boruya gore ince vs vs vs
dyno uzerinde cut out acikken 5 hp gibi bir dusus var gucte tek olcum yaptik baz alinmasi saglikli olmaz ama gordugumuz bu sekilde. Su videoda biseyler anlatmis amcamiz son susturucuyu sokup dyno uzerinde kanitlamis degisiklikleri buyrun
http://m.youtube.com/watch?v=CxaVG7dxVuw
ben 1.4tfsi 122 lik aracımda sonu iptal ettim, değişiklik için gözlemlemeye çalışıyorum bakalım
önceden denemiş biri varsa bilgilendirirse sevinirim
Sona kendi susturucusunu taktığımız için seste hiç bir değişiklik olmadı. Bende o şekilde olsun istiyordum zaten.
Hatta muayene zamanı tekrardan kat'ı takmakla uğraşmayalım diye içini boşalttık, düz boruyuda direk içinden geçirdik etrafını da kaynakladı ustamız bir güzelce, görsel olarakta sıkıntısı kalktı ortadan.
1.7 de ileri attığını üst devirlerde aracı rahat gittiğini çok rahat hissediyorum devir çevirmesiden
Araç sonuna takılan egzozlara denirorjinal son susturucunun yerine egzoz gazını daha rahat tahliye etmesini sağlamak adına takılır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)