Ne diyem nasıl başlıyam bilmiyorum. bundan haftalar önce babamlan yazlığa gidecez ve babamdan hiç duymadığım bir kelime duydum ver bana şu arabayı ben kullanayım dedi içimde tuhah bir his doldu taştı jantlar krom lastıkler 40 yanak makina alçak altını vururmu çukura düşermi diye düşenmedim degil ve olsun dedim verelim kullansın dedim babadır canı sagolsun dedik verdik yolda gidiyoruz tabi yolların bozuk oldugu yerleri ve setlerin yerlerini ezbere bildigimizden yaklaştıgımız zaman içimde çızz diye bir his ama ne göreyim valla benden iyi kullanıyor daha dikkatli
şu gözüme çarpmadı degil etraftakiler bir tuhaf bakınıyor makina jan janlı direksiyondaki kır saçlı yaşlı bir adam bunda yadırgancak ne var diye düşündüm bu olay geçti gitti geçen eve giderken yolda mavi sonradan boyalı bir typer gördüm şöför aynen benim babam gibiydi yanındada kimse yok ama maşşallah bir kullanıyordu o yaşa göre iyi performans sergiledi demekki yaşlara görüntüye bakmıyacaksın
adamların ruhları genç be kardeşim korkuyorum yarın öbürgün tüm babalar altlarındaki arabaları bırakıpta bizim makinalara el koyarlarsa bakın görün siz polislerlen olan curcunayı yada kahvede emeklilerin aralarındaki sohbetleri düşünemiyorum
Babam Diyecek oğlum dün yengeç gibi yan yan gittim akıllara zarar![]()
![]()