Accord 2.4 & 1.6 vti Arkadaslar stock olarak bu iki arac kalkis roll 200 km ye kadar neyapar? Deneyen bilen goren duyan varmi ?![]()
Accord 2.4 & 1.6 vti Arkadaslar stock olarak bu iki arac kalkis roll 200 km ye kadar neyapar? Deneyen bilen goren duyan varmi ?![]()
41 AY 767
accordun kondisyonuna bağlı herşey.Eğer çok çok ekstrem bi accord değilse vti geçer diyorum ben.
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
bizim stock roccolar accordu geçiyor, vteclerde bizi geçtiğine göre, ben vtec rahat geçer diyorum. Accordun motor teknolojisi ve gücünü hiçbir zaman küçümsemem fakat, şanzımanın performansını baltaladığını düşünüyorum.
Aj vtec bendeyken yolda bi accord baya bir taciz etmişti de gaza oturduğumda ara açılıyordu ve 60 tan falan basma değil 100 üstü hızlarda... vtec geçer rollingte 200 lere kadar ama accordun 2.4 makina bu yüzden 200 üstü birşey diyemiyorum nasıl gittiklerini bilmediğim için...
Vti sahibi olmuş ve şimdi de 2.4 Accord sahibi olarak, vti en az 5 boy ayırır, kesin ve net.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
Accordun sanziman oranindan dolayi 2 de 80 min basmasi lazim hatta o bile az cunki 6000de aciyor vteci, onun altinda keyifli degil roll icin. Vitesleri denklemek iki arac icin cok zor. En mantiklisi iki aracinda 1. Vites basarak denemesi olur. Varsa fhe vtec denerim ben![]()
Vti geçer accord o kadar iyi yürümüyor
Kanka sanki sen denemeye giderken full takılı araba ile mi gidiyorsun
O gun demeke günüydü bende soktum gittim
Reşat abinin Accord deneyelim mi dedi bende dedim araba Sökük
Problem yok dedi denedik
Yani 2 boy daha geriye koyun benim arabayi takılı halı ile ona gore pay biçersin![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)