Merhabalar Arkadaşlar
Aracım 1976 model bmw 2002'dir. Uzun bi aradan sonra resimlerini anca paylaşabildim. Maşallahlarınızı esirgemeyin,Daha iyileri sizin olsun inşallah
![]()
Merhabalar Arkadaşlar
Aracım 1976 model bmw 2002'dir. Uzun bi aradan sonra resimlerini anca paylaşabildim. Maşallahlarınızı esirgemeyin,Daha iyileri sizin olsun inşallah
![]()
maşallah kazısız belasız o jantlardan kurtul biran önce![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Evet orjinal diye iddada bulunmadık o yüzdenzevke göre yapılmış ve sadece orjinallik dışında ayna çamurluk jant lastikler değiştirildi keyif için, iyi dileklerin için teşekkürler
![]()
ankarada bir tane orjinal sarıydı yanlış hatırlamıyorsam cabriosu vardı.. bunlarda güzel orjinale çevirebilirsen çok albenili olur gibime geliyor bu halde biraz hoş gelmiyor göze.güle güle kullan.. aracının tarihinide bilmiyorsan bence oku derim şu araç kadar bmw ye faydası olmuş bir araç yoktur şu tarihe kadar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Doğrudur tercih biçimi tabi, tarihini çok iyi biliyorum zaten bundan önceki araçlarımdan bir kaç taneside bmw serilerindendi e21 e30 gibi, tabi ki bana kalsa 2002'in yerini tutmaz hiç biri eski yılların ralli arabası bu 2002'ler . Kendi fikrimi söylüyorum bu tür araçlara binenler özellikle bmw başka arabaya kolay kolay binemez. Görüşleriniz için ayrıca teşekkürler
hayırlı olsun, allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin... Fırsatın olursa orj şekilde yeniden restore edebilirsen çok daha güzel bir hale gelebilir. kıymetli araçlardır 2002 ler
Jantlardan ziyade aynalari hallet derim yasina gore haşat bi havasi yok masallah
REDBULL GSİ
CORSA B TÜRKİYE
Maşallah,kazasız belasız kullanın aracınızı..
Arkadaşlara katılıyorum,orjinale yakın bir hale getirilirse cidden nadir olur![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)