Bayadır sesimiz soluğumuz çıkmıyordu. 1 yıl sonra yeni konu açmak nasip oldu.1 yıldır bu corsa ile beraberiz alındığından bugüne olan birkaç fotoğrafını paylaşmak istedim.
![]()
İlk sahibinden kazasız boyasız sıkıntısız bir araç bulduk şans eseri. Ve hemen notere.
Aldığımız gece iş çıkışı hemen pasta cila işlemleri.![]()
Sonrasında amca spec jantlardan kurtulup oem kapaklara döndük. Yanmış bee.)
Ve tabiki basmanın zamanı geldiii. Perşembe aldık pazartesi coillerimiz takıldı. Hazırdı zaten.
Bu arada tabiki bakımlarımızı yaptık. Emmemizi büyüttük. BerkayAydın kankam sağolsun yazılımımızı yaptık. Turbomuzu beyinlerimizi herşeyi elden geçirip gerekli işlemleri yaptık.
Sonrasında bu basıklık yetmedi malesef. Ön lastik ebatlarını ve teneke et lerini değiştirip tekrar işlem yaptık ve sonuç ;
2 3 ay böyle gezdikten sonra bi jant operasyonu yapalım dedim. Farklı olmasını istedim tabiki. Böyle bişey yaptık. Şu günlerde moda olmuş sevilmiş demekki.)
Daha sonra ise b*kunu çıkarmak istedim. Arka yayları söktüm. Kız arkadaşımdan ayrıldım bu sebeple. hahaha
Baya bi böyle gezdikten sonra yine bi değişiklik istedim ve Alfa jantlarını buldum. Hemen taktım.
Jantları taktıktan sonra araba bana niyeyse yüksek geldi. 165 50 15 lastiklerle düz yolda giderken bile sürtecek şekilde bi coil yaptık. Şakir abim sağolsun hala kahrımı çekiyo.
Yine yaylar sökük.bu sefer işin sonu.
Aslında tamponları boyatma niyetim yoktu. Ama çok çizik vardı baya derin. Bu sebeple öyle bi karar aldım. İlk alışamadım ama şuan gözüme baya şık modelli geliyor. O arada hemen farlarımı sislerimi falanda ayarlarım. Önce hırsız spec.
Sonraaa.
Daha sonra ise custom lip ve marşpiyel yaptık. Mat siyah. Şuan bu şekildeyiz.
Bir profesyonel foto ile son verelim. Teşekkürler zaman ayırdığınız için...
![]()